dissabte, 4 de desembre del 2010

Suspès el partit de demà contra l'Atlètic Balears


El partit que el Sant Andreu havia de disputar demà a les 12h a l'Estadi Balear contra l'Atlètic Balears ha estat suspès. El motiu és la cancel·lació del vol que havia de portar l'equip a Palma, provocada per la salvatge vaga dels controladors aeris espanyols, que ha obligat a tancar l'espai aeri. Aquesta situació ha portat el govern espanyol a decretar l'Estat d'Alarma per primer cop des de la instauració de la democràcia.

El Sant Andreu ha estat buscant alternatives per efectuar el viatge, però tots els vaixells que uneixen Barcelona amb Mallorca estan plens, i no hi ha hagut més remei que suspendre el partit. Properament se sabrà quina serà la data escollida per disputar aquest partit, que en qualsevol cas haurà de ser abans que comenci la segona volta. El partit Teruel-Sporting Mahonés també ha estat suspès, i també corre perill el Mallorca B-Dénia.

L'última vegada que el Sant Andreu havia patit una situació similar va ser la temporada 2004-05, en què el Cornellà-Sant Andreu va haver-se de disputar 17 dies més tard per culpa de la indisposició gàstrica de la majoria de components de l'equip del Baix Llobregat.