diumenge, 9 de gener del 2011

El Sant Andreu perd per la mínima a El Collao

CD Alcoyano 1 - Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha perdut 1 a 0 a El Collao. El gol l'ha marcat Carrión al minut 22 desprès d'un potent xut llunyà que ha entrat per l'escaire i ha fet inútil el salt de Morales. A la segona meitat l'equip andreuenc ha intentat buscar l'empat, donant entrada a Manteca, Llobet i Aday però no ho ha pogut aconseguir.  Dani Martí ha tingut l'ocasió més clara de totes en rematar sol davant el porter però el seu cop de cap ha sortit per sobre de la poteria. Cal destacar que en el darrer tram de partit els andreuencs han jugat amb superioritat númerica ja que el local Fabiani ha sigut expulsat al veure dues targetes grogues i més tard Alex  també ha hagut d'abandonar el terreny de joc ja que ha vist targeta vermella directa. El tècnic quadirbarrat, Natxo González, també ha sigut expulsat per protestar.

La derrota davant l'Alcoyano és un mal resultat, ja que a part de suposar donar els tres punts a un rival directe també fa perdre una posició als andreuencs que s'han vist superats per l'Alacant que ha empatat a 0 al camp del líder. Ara la zona play-off està a 5 punts, de fet els quatre equips capdavanters demostren que a la part alta hi ha molta igualtat, doncs, l'Orihuela té 39 punts, el Badalona té 38, el Sabadell 37 i l'Alcoyano 36. El cinquè classificat es troba a més d'un partit del quart. Així que aquest equips tenen assegurada una setmana més a la zona play-off. Esperem que no s'obri cap escletxa entre el top-four i la resta d'equips i que la competició segueixi ben oberta. La notícia positiva és que almenys s'ha pogut conservar el gol average favorable i això pot ser important de cara el final de temporada. El pròxim partit serà el diumenge vinent al Narcís Sala contra el Dénia.