dissabte, 15 de gener del 2011

Torna el futbol al Narcís Sala, gairebé un mes després

Jornada 21. UE Sant Andreu - CD Dénia. 16/1/2011 - 12h. Estadi Narcís Sala

Ha estat gairebé un mes sense futbol al Narcís Sala, doncs, des del passat 19 de desembre el primer equip del Sant Andreu no jugava al seu estadi. L'aturada nadalenca i les dues jornades fora, han fet que els socis andreuencs no hagin pogut anar al camp a veure el seu equip fins a quatre setmanes desprès. Malgrat que el Castelló - Sant Andreu es va poder seguir per la televisió no és el mateix. Al seguidor quadribarrat li agrada el futbol en directe. I aquest diumenge podrà tornar a gaudir-ne amb la novetat que ja estan totes les cadires col·locades. I a més a més, en els pròxims partits hi ha desplaçaments que són factibles.

Manolo Bueno desprès d'una ocasió,
en el St Andreu - Cornellà
de la temporada 2003/04
El Sant Andreu demà té un partit que no és fàcil, doncs, el Dénia ha guanyat 4 partits fora de casa. Tot i que els andreuencs són sisens i juguen el partit contra els dotzens no poden dir que demà no tindran davant un rival directe. Doncs, el Dénia està a tan sols tres punts dels quadribarrats, així que una derrota andreuenca igualaria tots dos rivals. Tot i que només tres punts separen tots dos equips els valencians presente uns números bastants pitjors, doncs, marquen menys gols que el Sant Andreu i n'encaixen molt més. En aquesta categoria no hi ha rival petit, així que no val refiar-se de ningú i més desprès de com s'han tornat de complicats rivals teòricament inferiors que jugaven amb inferioritat numèrica.

Del partit de demà destaquem la presència de Manolo Bueno que va portar la samarreta quatribarrada les temporades  2003/04, 2004/05, i 2005/06, aconseguint l'ascens a 2na B amb Chechu Soldevila. L'any passat ja jugava al Dénia i no va tenir un retorn agradable al Narcís Sala, doncs, va celebrar l'empat del seu equip encarant-se a la grada. Va ser molt xiulet pel públic i quan el Sant Andreu va fer in extremis el gol de la victòria molta gent el va escridassar. Veurem com és rebut demà pel públic andreuenc. També hi ha el retorn al Narcís Sala del davanter Jordi Vinuesa, però aquest va estar molt poc temps jugant al Sant Andreu i fa més temps a la segona volta de la temporada 2000/01.