divendres, 11 de febrer del 2011

De nou contra un rival directe

Jornada 25. UE Sant Andreu - CF Sporting Mahonés. 13/2/2011 - 12h. Narcís Sala.

Si el darrer partit a l'estadi va ser contra el Lleida que era el rival més directe a la taula, aquesta vegada també es juga contra un rival directe. L'Sporting Mahonés té els mateixos punts que Sant Andreu i Lleida, 36. Tots dos intenten mirar cap amunt, però per fer un salt cap a les places capdavanteres no és suficient amb empatar, cal sumar tres punts. Tanmateix, en aquesta vint-i-cinquena jornada del campionat de lliga hi haurà un diversos  d'enfrontaments directes a la zona alta de la classificació com el Castelló - Lleida o el Sabadell - Alacant. 

En el partit de la primera volta contra l'Sporting Mahonés va ser el final d'aquella magnífica ratxa del mes de setembre. Va ser la darrera de les victòries, desprès ja no es tornaria a guanyar fins al mes de desembre. L'equip quadribarrat mirarà que aquest partit sigui l'inici d'una ratxa de resultats positius. Si el Sant Andreu juga aquest diumenge de la mateixa forma que ho va fer contra el Badalona tindrà moltes opcions d'endur-se els tres punts.L'Sporting no posarà el partit gens fàcil ja que sembla està en plena forma. Ha guanyat els tres últims partits i un d'ells contra el Sabadell. 

L'ex-andreuenc Marcos Jiménez.
En aquest partit cal destacar el retorn al Narcís Sala de l'ex-andreuenc Marcos Jiménez. El davanter que l'any passat no va comptar amb gaire oportunitats degut a la gran temporada que va fer Máyor prova sort a l'equip balear. Qui sap si aquesta temporada haguès pogut participar molt més. Marcos ha marcat 7 gols en el que portem de temporada, això són 2 menys que Miguélez però 3 més que Manteca, i ja no diguem que de Matamala o Joel. Marcar segueix sent el punt de feble del Sant Andreu i en els dos darrers partits no ha estat capaç de fer cap gol. L'equip ha de mirar de trobar alguna solució, ja que si només es fan els gols mínims llavors no es pot cometre cap error defensiu. En els dos darrers partits els andreuencs no n'han fet gairebé cap i gràcies a això han mantingut la porteria a zero. La solidesa defensiva és important, però com ja hem manifestat per sumar tres punts cal marcar. No valen les excuses que els altres equips de la categoria també tenen un registre golejador igual de pobre. Si es vol avançar cal treballar per buscar solucions.