diumenge, 13 de febrer del 2011

Una victòria que permet mirar cap amunt

UE Sant Andreu 2 - CF Sporting Mahonés 0

El Sant Andreu torna a guanyar casa de nou. Aquesta victòria permet a l'equip agafar confiança i mirar cap amunt. I que quedi clar, diem mirar cap amunt, perquè ben diferent és vançar posicions, que fer-ho.  Per fer-ho cal allagar la ratxa. El joc de la setmana passada a Badalona i el d'aquest matí al Narcís Sala no tenen res a veure amb el joc ofert en els passats mesos. Si els andreuencs són capaços d'afrontar els pròxims compromisos amb la mateixa força amb que ho han fet avui, de ben segur que els resultats a la llarga seran positius. Però no es poden refiar, doncs, aquesta temporada les dinàmiques de l'equip han anat d'un cantó a l'altre constantment. 

Des d'un primer moment s'ha vist com l'equip que saltava avui al Narcís Sala tenia una actitud diferent als d'altres dies. Aday, com a la setmana passada, ha estat molt insistent en tot moment i era qui portava el pes ofensiu de l'equip. David Llobet també s'ha sumat al joc d'Aday oferint un bon joc. Diverses combinacions, bones desmarcades, arribades amb perill eren coses que feia temps que no es veien a l'estadi quadribarrat. Però calia vigilar, doncs, l'Sporting arribava de tant en tant i ho feia amb cert perill. Abans de finalitzar la primera meitat, Hèctor Bueno ha abandonat el terreny de joc per lesió. En el seu lloc ha entrat Daní Martí.

A la segona part, els locals han seguit amb el domini del partit i tot feia presagiar que avui si que hi hauria gols al Narcís Sala. Al minut 18, desprès d'una jugada amb forces rebots, un dels quals s'ha estavellat al pal, Dani Martí ha pogut rematar de cap al fons de la xarxa. El Sant Andreu ha celebrat el gol euforicàment i de fet, quan encara no s'havia situat de nou, l'Sporting Mahonés ho ha intentat amb un xut des del mig del camp que gairebé sorprèn a Oliver. El porter andreuenc ha saltat, tot enlluernat pel Sol, ha estat a punt de tocar la pilota però aquesta ha acabat tocant el travesser i ha estat servei de porta. L'equip de Natxo González ha sabut mantenir no només el resultat, sinò que també ha conservat el domini del partit. Així que com que han seguit mantenint el nivell de joc, s'han generat més ocasions i en una d'elles s'ha aconseguit el segon. Albert Menteca, que acabava de sortir feia poc, estava ben fresc i ho ha aprofitat per escapar-se per la banda i posar la pilota als peus de Miguélez que feia el segon, i el seu desè gol en lliga. 

Per saber com queda el Sant Andreu a la classificació haurem d'esperar als resultats de la tarda, ja que és quena juguen els rivals directes. Tot i així, el més important, no és mirar la taula, sinò seguir treballant en la mateixa línia per poder seguir sumant punts i, per tant, posicions.