divendres, 4 de febrer del 2011

A intentar donar la sorpresa

Jornada 24. CF Badalona - UE Sant Andreu. 6/2/2010 - 12h. Camp del Centenari

El Sant Andreu té aquest diumenge un dels partits més complicats d'aquí a final de temporada. Doncs, juga contra el líder de la categoria. De fet els rivals de la zona alta contra els que lencara ha de jugar  el partit serà al Narcís Sala: Orihuela, Sabadell i Castelló. Així que aquest partit serà el desplaçament més complicat, tot i que també queda el viatge a Alacant que serà tambè ben difícil. Tot i ser el líder el Badalona no està tan lluny del Sant Andreu només a 7 punts. La diferència és, doncs, d'un punt per posició. Això demostra l'ajustada que està la categoria. 

El Sant Andreu intentarà donar la sorpresa per mirar de seguir lluitant per estar en el grup capdavanter de la competició. Ho tindrà ben difícil perquè en el que portem de temporada el Badalona no ha perdut cap partit al seu estadi.  De fet l'equip escapulat ha aconseguit golejades al seu feu com per exemple el 4 a 1 que li va fer a la Gramenet fa 15 dies o el 4 a 0 davant l'Sporting Maonès, el pròxim rival del Sant Andreu.

Per aquest partit l'equip de Natxo González té la baixa destacada de Morales que pateix un petit trencament muscular al bessó. S'espera que en dues setmanes aproximadament estigui recuperat. Mentrestant el seu lloc l'ocuparà Oliver que en el darrer partit va ser clau per mantenir l'empat, esperem que la seva actuació el diumenge sigui igual d'encertada. Del partit també destaca el fet que Luis Blanco torna a l'equip del que va formar part durant 8 temporades.