diumenge, 30 de gener del 2011

Partit insípid al Narcís Sala

UE Sant Andreu 0 - UE Lleida 0

El Sant Andreu empata a 0 en un partit sense sabor. La mica d'alegria d'aquest matí s'ha viscut a la grada, perque al terreny de joc l'espectacle ha estat més aviat pobre. No hi ha hagut gaires ocasions per cap de tots dos equips. El resultat ja a l'inici de la segona meitat s'intuïa clarament com un 0 a 0 i els canvis que s'han fet per un equip i l'altre tampoc donaven la sensació de canviar el rumb del partit. Com dèiem, a la grada hi hagut un bon ambient. Els seguidors del Lleida han estat els que més presència han portat en el que s'ha disputat de lliga. També val a dir que la grada andreuenca ha estat més animada que altres dies i s'ha notat encara que no sigui amb molt escreix, la iniciativa del partit del poble.

El partit ha començat amb la sorpresa de la baixa de Morales. Oliver que l'ha substiuït ha fet un bon paper i en una jugada ha estat decisiu per mantenir l'empat. L'encontre ha començat amb igualtat i ha estat el Sant Andreu qui ha tingut una oportunitat molt clara per marcar en una jugada que Miguèlez li passa la pilota a Matamala que sol davant del porter ha rematat molt fluix. Matamala no s'esperava rematar amb tanta facilitat i la defensa lleidetana estava reclamant el fora de joc. A la primera meitat no hi ha hagut molt més a destacar, cap equip s'imposava a l'altre ni generava cap perill que pogués arribar a inquietar la porteria del rival. 

A la segona meitat les coses han seguit pel mateix camí. Tot feia presagiar el 0 a 0. Natxo ha decidit canviar  Luis Blanco per donar entra a David Llobet. A Blanco se l'ha vist molt decebut a la banqueta per com anava el partit, era un senyal evident que les coses no funcionaven. L'entrada de Joel per Aday i de Dani Martí per Héctor Bueno tampoc han canviat el joc andreuenc. El primer xut entre els tres pals de la segona meitat l'ha fet Llobet al minut 85. Si alguna cosa li falta a aquest equip és mobilitat que permeti la circulació de pilota. En diverses ocasions els migcampistes tenien la pilota sense opcions de passada endavant i es veien obligats a passar-la enrera. De fet en alguna jugada d'aquestes els seguidors s'han emportat un bon ensurt ja que Oliver rebia la pilota pressionat pels davanters visitants.

Abans d'acabar el partit hi ha hagut dos opcions molt clares per tots dos equips. Pel Lleida una doble rematada que Oliver ha salvat magistralment en una gran primera aturada i uns ràpids reflexes des del terra per parar el segon xut. Pel Sant Andreu un servei de falta on la rematada no ha entrat per bon poc, tot i que l'arbitre havia invalidat ja la jugada. El partit ha acabat amb una contra dels quadribarrats que prometia i que com era d'esperar a acabat en res, doncs, Matamala, que avui ha estat molt desafortunat, no ha gens ràpid en fer el control i la rematada i el defensor ha arribat a interceptar el xut.

La setmana vinent el Sant Andreu té un desplaçament molt complicat, doncs, visita el camp del líder el Badalona a l'inici d'aquesta jornada. L'equip escapulat ha pedut aquest matí al camp de l'Atlètic Balears així que si l'Orihuela que juga a casa amb l'Alcoyano guanya podria pendre-li el liderat. Sigui com sigui, serà un dels partits més complicats que té el Sant Andreu com a rival d'aquí a final de temporada.