dissabte, 26 de febrer del 2011

A la recerca d’una victòria per no desenganxar-se de les posicions capdavanteres

Jornada 27. UE Sant Andreu – CD Teruel. 27/2/2011 - 12h. Estadi Narcís Sala

Aquest diumenge el Sant Andreu buscarà novament la victòria al Narcís Sala per mirar de no perdre pistonada respecte els primers classificats. Cal pensar que de la mateixa manera que hi ha un enfrontament directe, com el Alcoyano – Badalona, també hi ha rivals que tenen partits assequibles com l’Orihuela a casa que jugar contra el cuer. No sumaran tots, però segur que diversos equips sumen punts, així que la victòria és una condició imprescindible per seguir tenint el play-off al menys a tir. Cal pensar que el pròxim partit és un desplaçament molt complicat al Rico Pérez i cal aprofitar, doncs, aquesta jornada al Narcís Sala.

El rival és el Teruel de Ramón Maria Calderé. Un ex-andreuenc que sempre portarà les quatre barres al cor desprès del que va viure l’any 1992. El tècnic de Vila-rodona ha manifestat que per ell sempre és emotiu tornar al Narcís Sala. El Teruel va ser el primer equip en derrotar al Sant Andreu, va ser a la jornada 8. Ara una volta desprès no té el mateix estat de forma que aleshores. Llavors l’equip aragonès era el 5è classificat i ara és el 13è. Una vegada més, no val refiar-se del rival. Si els andreuencs ofereixen el joc del darrer partit al Narcís Sala de ben segur que poder aconseguir la victòria.  

Destaquem el fet que l’àrbitre del partit serà el mateix que va xiular el dramàtic partit al Mini Estadi del darrer play-off. Les reaccions a Sant Andreu han estat de clara indignació. Però sense posar la mirada en el passat, els jugadors de Natxo González han de seguir treballant perquè el darrer tram de la temporada s’acosta i serà més decisiu que mai.