diumenge, 27 de febrer del 2011

David Llobet lidera la remuntada andreuenca

UE Sant Andreu 2 - CD Teruel 1

Aquest matí les coses no han començat gaire bé pel Sant Andreu, doncs, en la primera aproximació del Teruel ha encaixat el 0 a 1. Per sort, els andreuencs han sabut recuperar-se, tot i que els hi ha portat el seu temps. Ha estat al final de la primera meitat quan els locals han començat a demostrar que podien guanyar al partit ja que han generat les primeres ocasions. La més clara una falta llançada per Llobet al travesser, però n'hi ha hagut d'altres com una rematada de Dani Martí que ha sortit alta.

A la segona part, Natxo González es preparava per fer canvis per encaminar la remuntada. Ja d'inici a donat entrada a Pere Tarradelles que substituia a Dani Martí. Als andreuencs han agafat el ritme de seguida i la sensació de perill no s'ha fet esperar. Miguélez baixava a buscar pilotes ben avall per ajudar a Curro i David Llobet era qui es colava amb la seva velocitat entre la defensa aragonesa. Veritablement, aquest ha estat el matí de Llobet sense cap mena de dubte. El jove davanter ha iniciat la majoria de jugades i no només això sinò que al minut 12 de la segona mietat ha marcat el gol de l'empat. Quedava més de mitja hora i la remuntada era factible.

Desprès de l'empat el Sant Andreu s'ha crescut més i continuava demostrant que la segona meitat d'avui ha estat un dels millors monents de la temporada. En una gran jugada de Pere Tarradelles en la qual ha esquivat diversos adversaris i ha fet una excel·lent passada a Matamala, aquest a xutat i la pilota s'ha estavellat al pal, però afortunadament Llobet ha estat més atent que ningú i ha aconseguit caçar la pilota per posar-la al fons de la xarxa. Aquest gol capgirava el marcador, però encara era d'hora i havien de passar moltes coses. El Teruel que fins aleshores havia perdut molt de temps ha tingut més pressa que mai i el partit s'ha obert moltíssim, doncs, s'han succeït ocasions a banda i banda. Luis Blanco ha entrat per Aday i Manteca per Matamala. Els andreuencs han tingut tres grans oportunitats per marcar: un intent de vaselina de Blanco, una passada al segon pal que no ha rematat Manteca per centimetres i una jugada davant del mateix porter que no han sabut culminar. El Teruel també ha tingut les seves, però Oliver en tot moment ha demostrat molta serenitat, excepte en una ocasió que el seu rebuig no ha estat gaire contundent i ha fet passejar la pilota per l'àrea una bona estona abans que la defensa la refusés.. 

El final del partit ha estat molt polèmic. Xavi Pelegrí ha vist la vermella directe per donar una puntada de peu a un jugador rival qual la pilota no estava ni en joc i això ha generat una gran picabaralla entre tots dos equips. També cal destacar que Moyano s'ha fet mal i ha hagut de jugar els darrers minuts coixejant en un exemple de màxima entrega. Esperem que no tingui cap lesió important. El marcador no s'ha mogut i els tres punts se'ls ha quedat el Sant Andreu. Li vindran molt bé, per seguir mirant a munt. La setmana vinent els andreuencs jugaran contra un rival directe l'Alacant.