dissabte, 19 de febrer del 2011

A mantenir la dinàmica dels darrers partits

Jornada 26. Bendiorm CF - UE Sant Andreu. 20/2/2011 - 12. Estadi Guillermo Amor

Aquest diumenge el Sant Andreu es desplaça fins a Benidorm per mirar d’aconseguir de nou un resultat positiu que reafirmi que l’equip quadribarrat està millorant poc a poc. Per fer-ho haurà de superar un equip que no es troba en gaire bon moment de forma ja que dels últims 9 partits que ha disputat tan sols n’ha guanyat un, va ser fa 15 dies al seu estadi davant la Gramenet, i  empatat un, davant el Gandía també a casa, la resta de partits els ha perdut. A principi de temporada l’equip blanc-i-blau va obtenir bons resultats. A la jornada 8 era tercer i a la jornada 15 encara es mantenia per la zona alta ocupant la 5ena plaça.

Malgrat que el Benidorm sigui un equip que voreja la zona de descens els homes de Natxo González no poden badar. Per una banda, perquè un equip que es troba en aquesta situació s’hi juga molt i no es relaxarà en cap moment. I per l’altra, perquè en una categoria tan igualada ni els equips capdavanters destaquen, però els equips de la zona baixa tampoc posen les coses fàcils. A més a més, el Sant Andreu ja ha demostrat que és capaç de fer grans partits davant equips punters i badar i molt davant equips de la zona baixa.

El Sant Andreu ha disputat nou partits a Benidorm al llarg de la seva història dels quals nomès ha pogut vèncer en dues ocasions, això sí en una d’elles va aconseguir un resultat espectacular, 0 a 4. Va ser a la temporada 93-94. Afegir també que la vint-i-sisena jornada del campionat de lliga al grup III de la segona divisió B presenta com a duels destacats el Lleida – Alcoyano i el Badalona – Castelló, ja que són equips de la part alta que es restaran punts entre ells. El partit serà retransmès pel nou canal d'Esports de la Televisió de Catalunya tal i com ja va passar en la darrera jornada. Aquest cop serà en directe.