diumenge, 20 de març del 2011

Empat en un final de patit trepidant

CF  Gandía 1 - UE Sant Andreu 1

Matamala ha estat expulsat
El partit d'aquesta tarda al Guillermo Olagüe ha tingut moltes fets destacables. Poques vegades podem veure un partit on es produeixin tres penals i hi hagin tres expulsions. La majoria d'aquests fets s'han produit a les acaballes del partit. 

El primer ensurt dels andreuencs ha estat el penal assenyalat al minut 9. Per sort Morales ha pogut aturar la pilota i això ha donat confiança a l'equip que s'ha estalviat començar per darrera en el marcador. Durant la primera meitat el Sant Andreu ho ha seguit intentant, però no ha aconseguit el gol. De fet a la segona ha tingut diverses ocasions però el gol s'ha fet esperar. No ha estat fins al minut 87. Ha estat en un penal que Miguélez ha sabut transformar com sempre i que ha significat el seu 11è gol a la lliga. Amb el poc temps que mancava per a la finalització del partit semblava que els tres punts es podien aconseguir. Però l'arbitre ha tornat a assenyalar penal i aquesta vegada el Gandia no ha estat tan compassiu com en l'anterior ocasió. En els últims moment també hi hagut un parell d'expulsions. Cal destacar la de Matamala que es perdrà el pròxim partit. Serà el diumenge vinent contra el Mallorca B al Narcís Sala. 

Desprès d'aquest resultat el Sant Andreu es situa a la cinquena posició a 2 punts del play-off. Els mateixos que fa que la setmana passada, això si queda una jornada menys. Ara en queden vuit i en aquest tram final de lliga no es poden deixar escapar més oportunitats. Cal destacar que hi ha hagut canvi de líder. L'Alcoyano ha perdut al camp del Teruel i el Badalona que ha guanyat a casa contra el Lleida li ha pres la primera posició. El líder segueix a quatre punts.