dissabte, 26 de març del 2011

El Sant Andreu no coneix rivals “assequibles”

Jornada 31.  UE Sant Andreu – RCD Mallorc B. 27/3/2011 – 12h. Estadi Narcís Sala

El típic concepte futbolístic de jugar contra un rival assequible, és a dir, contra un equip de la part baixa de la taula classficatòria i que no es troba en un bon moment de forma, determina que com sempre el partit s’ha de guanyar i no val a badar, però que és una oportunitat única ja que les adversitats són menors que contra els rivals de la part alta. Però el Sant Andreu sembla que aquest concepte no l’ha copsat del tot. Ho ha demostrat en més d’una ocasió. Sense anar més lluny, fa quinze dies va deixar escapar una oportunitat d’or per situar-se entre els quatre primers empatant a casa contre l’Alzira. De fet si els andreuencs no haguèssin deixat escaparels 4 punts que han deixat escapar contra l’Alzira podrien igualar al líder que es el Badalona i superar-lo en el gol average particular, ja que és favorable.

Fa quinze dies l’error va ser rebre un gol en una jugada desafortunada. No es pot badar més. Al ser un equip que té problemes per fer gols, el Sant Andreu no es pot permetre encaixar-ne gaire i haver de remuntar. Cal anar a per totes des del primer minut. Demà Roger Matamala serà baixa ja que va ser expulsat en el darrer partit. Veurem qui el substitueix si serà Albert Manteca, Joel o Natxo González potser fa alguna variació tàctica a la quals ja ens ha acostumat aquesta temporada. Destacar que Héctor Bueno va tornar a jugar uns minuts a Gandía i qui sap si demà podria recuperar la titularitat, doncs, l’equip quadribarrat necessitar un migcampista organitzador.

Per altra banda, destaquem que avui dissabte és un dia d’eleccions a la Federació Catala de Futbol. Andreu Subies i Jaume Llauradó s’enfronten per aconseguir la presidència desprès que Jordi Casals l’abandonés. També cal parar atenció amb el canvi horari d’aquest nit, no us adormiu andreuencs, l’equip us necessita.