dimarts, 5 d’abril del 2011

Andreu Subies pren possessió del càrrec

Aquest matí s'ha celebrat l'acte de presa de possessió del càrrec de president. Un càrrec que sembla maleït si repassem el que ha passat en els darrers temps a la Federació Catalana de Futbol. Desprès d'aquest acte comença l'hora de la veritat per Subies, l'hora de posar-se a treballar.

Foto: www.fcf.cat
Aquest matí a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm ha tingut lloc l'acte de presa de possessió de president. Andreu Subies que va vèncer a les eleccions del passat 26 de març, ja va poder començar a exercir el seu càrrec oficialment el 30 de març que va ser quan es va tancar al registre. Tot i així, amb l'acte d'avui podem dir que començar al seva etapa com a president d'una Federació Catalana que sembla que viu en una época plena de daltibaixos. En els darrers temps el canvi de presidents ha estat constant, ja que en la majoria de temes importants hi ha hagut forces desavinences entre els mandataris de l'organisme. Des de la Unió Esportiva Sant Andreu ens interessen certes decisions que puguin afectar al futbol modest. De fet a l'acte d'aquest matí en el  també hi ha assistit Angel Maria Villar, president de la Federació Espanyola, i ha recordat a Subies que com a president de la Federació Autonòmica ha de tenir especial dedicació al futbol modest. 

Un dels temes que caldrà abordar serà el de trobar un format de Copa Catalunya que agradi als clubs. Per aquest afer sembla que no s'hi trobin solucions dirigeixi qui dirigeixi la Federació. Subies haurà de buscar noves fórmules per fer més atractiva la competició, cosa que no serà gens fàcil., emnys en un futbol cada dia més globalitzat. Subies que té mandat per 6 anys, ha fet esment a posar seny, la qual cosa suposem que serà un forma de buscar l'estabilitat tan desitjada. També ha anunciat en tot moment, al llarg de la campanya i a les entrevistes als mitjans un cop ha estat escollit, que escoltarà als clubs, doncs, suposem que serà la seva principal estratègia per gunayar-se la seva complicitat per tal de mantenir la calma i aconseguir més unitat al futbol català. Sigui com sigui, al nou president se li gira feina. Li desitgem tota la sort del món, perquè com a andreuencs ens interessa una federació que treballi per a un millor futbol català. Estarem atents a tot el passi.