diumenge, 3 d’abril del 2011

Segona part esperançadora

CE l'Hospitalet 2 - UE Sant Andreu 2

El Sant Andreu ha sumat aquest matí un nou empat (el quart consecutiu) en la seva visita al Municipal de la Feixa Llarga. Ha estat un partit que ha passat per diverses fases i que a diferència dels darrers partits que han estat ben insípids, al d'aquest matí ha estat d'allò més emocionant. El resultats no satisfà a cap dels dos equips, però el joc vist avui demostra que L'Hospitalet està en un bon moment de forma i que el Sant Andreu quan està inspirat pot fer grans coses.

Tot i que només començar ha estat el Sant Andreu qui ha generat les dues primeres ocasions, han estat els riberencs els que s'han avançat amb dos gols matiners de Sergio Cirio, als minuts 6 i 16. El Sant Andreu no era capaç de crear ocasions clares de perill, en canvi, els locals tot i arribar en menys ocasions, quan ho feien eren amb molt de perill. En els dos gols Sergio Cirio s'ha quedat sol davant de Morales que no ha pogut fer res per impedir-los.

Després del descans el Sant Andreu ha sortit llençat i ha començat a generar ocasions més clares de gol. Al minut 10 de la segona part Miguélez transformava un penal forçat per Blanco. A partir d'aquest moment l'equip ha tingut el seu millor moment. Dues ocasions molt clares han insinuat que l'empat estava ben aprop. En una d'elles Blanco ha fet una vaselina al porter sense éxit i en l'altre David Llobet ha enviat la pilota a la part exterior de la xarxa. La insistència andreuenca ha trobat la seva recompensa al minut 30, amb un golàs de cap per tot l'escaire, obra també de Miguélez, que ja porta 13 gols enguany. Semblava que quedava temps per l'empat però Socías ha vist la segona groga a cinc minuts del final i el Sant Andreu s'ha conformat amb un empat molt meritori. L'afició andreuenca present a la Feixa Llarga donava l'empat per bo, després que l'Hospitalet estavellés una pilota al pal a les acaballes del partit, i tenint en compte que l'Hospi només havia cedit un empat en els últims 10 partits com a local. És increïble com el Sant Andreu pot plantar cara a rivals forts i desprès desplomar-se davant dels rivals més tous.

La derrota de l'Orihuela a Santa Coloma (3-1) col·loca els andreuencs a només un punt de les posicions de promoció, però al mateix temps han perdut una posició ja que el Lleida els ha igualat a punts i els supera pel gol average. El pròxim partit serà al Narcís Sala contra el Sabadell, l'actual líder. El partit esn aquesta ocasió serà a les 17h.

Miguélez agafa la pilota i es disposa a llençar el penal. El davanter asturià ja suma 13 gols.