dijous, 14 d’abril del 2011

El club passarà a mans de Manuel Camino el 30 de juny

A la Junta Extraordinària d'Accionistes d'aquesta tarda Joan Gaspart ha informat del traspás de poders, tot donant alguns detalls. Per conèixer el projecte de Manuel Camino caldrà esperar.

La junta ha començat amb l’informe del president que de fet ha ocupat l’espai de gairebé tota la reunió. Primer de tot, Joan Gaspart ha fet repàs de les seves vivències a la UE Sant Andreu tal i com ja ha fet en les darreres juntes. Començant pel seu contacte amb a Francesc Aresté i acabant pel darrers fets. Els assistents tenien ganes, però que comencés a ocupar-se dels afers actuals.  Els que ha començat a explicar tot dient que no havia fet cap operació en ferm, ja que primer esperava a explicar-ho a la junta. Ha lamentat el fet que a la premsa hagués aparegut abans que ho sabessin els accionistes andreuencs, dient que un canvi de propietari en d’altres clubs passa desapercebut i que al Sant Andreu sempre té ressò.

Un cop ha abordat el tema del dia, ha deixat clar les seves intencions, les mateixes que ja havia anunciat a la junta del novembre passat. S’ha mantingut en la idea de que tot i rebre diferents ofertes calia centrar-se no en l’econòmica més generosa, sinó amb aquella que fos més beneficiosa pel Sant Andreu. Per l’encara president del Sant Andreu hi havia algunes condicions fonamentals ha deixar ben resoltes a l’hora de vendre i és que el nou propietari havia d’assegurar que no s’enduria mai al club fora del Narcís Sala, que jugaria sempre amb els seus colors i que el futbol base es mantindria. 

L’anunci del nom del futur propietari s’ha fet esperar i fins i tot algun assistent li ha recriminat que tardés tan a anunciar-lo. Gaspart ha contestat que calia fer-ho en el moment oportú. Desprès de tots els preàmbuls ha anunciat a Manuel Camino com la persona a la qual li cedirà la major part de les accions i la presidència del club un cop finalitzi la temporada. També ha dit que ell seguirà mantenint algunes de les accions, quedant com a accionista minoritari ja que la seva vinculació no pot quedar reduïda al no res.  

Al torn de precs i preguntes, s’ha demanat si el senyor Camino era a la sala i aquest que si que hi era ha saludat als accionistes. Tot i així, no ha fet cap intervenció. Com ha comentat Gaspart serà en una futura junta on el nou propietari del Sant Andreu anunciï el seu projecte. Per altra banda, Gaspart ha comentat que s’havia trobat amb Natxo González per explicar-li la situació. Segons ha comunicat l’entrenador andreuenc li ha dit que no patís per res, ja que els jugadors seguiran treballant sense afluixar, ja que els reptes esportivament l’equip està molt viu, molt a prop del play-off. Veurem el diumenge a Santa Coloma si és cert.

Algunes frases per recordar

“És una assemblea important, però no és una assemblea històrica. ”
“Jo no he fet encara res, digui ui ho digui.”
“Hi Ha hagut ofertes diverses per comprar el club, una d’elles era de 3 milions d’euros.”
“Tot els jugadors acaben el contracte el 30 de juny excepte 2.”
“La persona que agafi el club ha de tenir les mans lliures”
“Hi diré quan jo vulgui, no ve d’un minut, total... després de 30 anys.”
“No desapareixeré sense cap acció.”
“Si aporta o no recursos (referint-se a Camino),  serà decisió seva, però jo li recomano que pensi en el precedent que hi ha hagut.”
“Deixo el Sant Andreu consolidat a 2na B i... qui sap si algo més.”
“El senyor Camino no és un tapat meu, té personalitat pròpia.”