diumenge, 24 d’abril del 2011

Nova oportunitat perduda

UE Sant Andreu 1 - CD Atlètic Balears 1

Aquest matí el Sant Andreu ha tornat a deixar escapar una oportunitat d'or, però això no és notícia, ja que aquesta temporada ha passat en múltiples ocasions, sobretot en aquesta segona volta. Amb aquest resultat els andreuencs segueixen estan a prop del play-off, a dos punts, però tan sols queden 9 punts en joc, així que cada vegada està més complicat arribar a la zona de promoció.

El partit ha començat amb un Sant Andreu que ha fet uns molt bons primers quinze minuts. Ha aconseguit arribar a l'àrea rival en diverses ocasions i en una d'elles Luis Blanco ho ha tingut molt de cara per marcar, ja que estava sol davant el porter, però no ha estat capaç de finalitzar la jugada amb èxit. En la primera aproximació de l'Atlètic Balears ha arribat el gol. Ha estat en una jugada a la contra on la defensa andreuenca ha tardat molt en baixar i on els davanters visitants han estat força ràpids. A partir d'aquest moment hem vist el pitjor Sant Andreu del partit. El gol ha estat un cop dur i difícil de païr. Poc després dues advertències ben clares del cojunt blanc-i-blau. Un gol anul·lat i un xut que Morales refusa. La primera meitat ha acabat amb males sensacions.

A la segona meitat la dinàmica del final del primer temps s'ha esvaït i el Sant Andreu ha tornat a portar la iniciativa. Poc a poc, els andreuencs han començat a generar ocasions de gol. L'entrada d'Aday ha donat una empenta a l'equip, sobretot a nivell ofensiu. L'oportunitat més clara ha estat en una falta. David Llobet xuta i el porter refusa amb dificultats i el rebot ha estat caçat per Tarradellas que no ha aconseguit marcar tot i xutar a boca de canó. La insistència del Sant Andreu ha crescut considerablement amb l'expulsió d'un jugador rival. A partir d'aquí els illencs han retrocedit i els andreuencs han començat a generar perill de debó. Matamala al minut 37 ha fet un gol de bella factura al connectar un xut amb força. Amb l'empat el conjunt quadribarrat encara s'ha crescut més i el seu domini encara ha estat més aclaparador. La llàstima és que el marcador no s'ha mogut més. Destacar que en el temps de descompte Tarradellas ha enviat una pilota al travesser i que la victòria ha estat a tocar, però com sempre els deures s'han començat a fer al final. 

Una vegada més el Sant Andreu demostra que és capaç de lluitar i arribar a fer un bon joc, però com sempre és en petites dósis i cap als instants finals. Per fer quelcom de profit cal més regularitat i a aquestes alçades de temporada si no ha arribat ja, poca cosa queda per fer. Queden tres partits, si s'aconsegueix el play-off serà una carambola i de les bones, però els seguidors andreuencs ja han vist de tot. Així que seguirem atents.