diumenge, 1 de maig del 2011

La derrota més dolorosa

UE Sant Andreu 0 - CF Orihuela 3

El Sant Andreu perd davant l'Orihuela per un contundent 0 a 3. Si bé és pràcticament impossible dir que un 0 a 3 resultat és una victòria injusta, el resultat és excessiu després del que ha succeït al llarg dels 90 minuts. El partit ha començat amb els andreuencs portant la iniciativa, però ha estat l'Orihuela qui ha fet més mal tot i aproximar-se menys a l'àrea rival. El primer gol ha estat d'un xut potent amb efecte cap a l'exterior que ha enganyat a Morales. El segon gol ha arribat de falta, la pilota ha tocat al pal just perquè Morales no hi arribés i canvies de direcció per entrar al fons de la xarxa. El tercer gol ha estat una contra que ha deixat en evindència a la defensa andreuenca. Amb el 0 a 3 s'ha anat al descans.

A la segona meitat, el Sant Andreu ha intentat canviar el signe del partit, però tot i sortir a l'atac no ha aconseguit marcar. Natxo ha fet tres canvis al descans que han ajudat ofensivament a l'equip. Tot i que han ajudat a crear més ocasions, no han pogut contribuir a marcar el gol de l'honor. El Sant Andreu no està gens encertat de cara porta. Ha estavellat dues vegades la pilota al pal. I ha aconseguit posar la pilota tres cops al fons de la xarxa de la porteria visitant, però totes elles en fora de joc. Quan l'àrbitre ha indicat la fi del parit s'han pogut sentir forces xiulets al Narcís Sala. La derrota ha estat la més dolorosa tan pel resultat i perquè significa l'àdeu definitiu de les aspiracions andreuencs per jugar el play-off.

El Sabadell campió

Destaquem de la jornada el fet que el Sabadell s'ha proclamat campió del grup. Ho ha fet sense jugar ja que el Badalona ha perdut per 2 a 1 al camp de l'Alzira. Un Alzira, que per cert, ha completat una remontada històrica. Si semblava un equip enfonsat i que seria un dels primers en perdre la categoria, ara els valencians han encadenat 9 jornades sense perdre i han fet tres victòries consecutives. De moment, escapen dels descens directe i es situen a la promoció per la permanència. També destaquem que aquesta tarda el Murcia es pot proclamar campió del grup IV si gaunya a Caravaca.