dilluns, 13 de juny del 2011

Definida la fase final dels play-off

D'aquí dues setmanes ja coneixerem la llista definitiva d'equips que promocionen de categoria. El Reus per pujar haurà de superar el Comarca de Níjar i la Montanyesa s'enfrontarà al Sestao.

A la temporada 2010/12 tan sols li queden dues setmanes de vida. S'ha arribat ja al darrer esglaó dels play-off d'ascens. Pel que fa al play-off per jugar a segona A el Lugo s'enfrontarà a l'Alcoyano i el Mirandés jugarà contra el Guadalajara. El grup III que aquesta temporada semblava emnys competitiu que d'altres ha aconseguit un ascens i podria tenir un segon al de l'Alcoyano. També val a dir que el Badalona va demostrar estar a l'alçada dels equips punters dels altres grups.

La Montanyesa espera aconseguir un nou ascens
Pel que fa als equips catalans que intenten promocionar a la segona B el Reus jugarà contra el Comarca de Níjar, un equip que va ser campió del seu grup i que per tant té el privilegi de jugar la tornada a casa. El Reus, però, arriba amb la moral ben alta després de golejar al campió de la Rioja. La Montañesa jugarà contra el Sestao River, el tercer classificat del grup basc. L'equip de Nou Barris tindrà l'avantatge de jugar la tornada a casa, esperant que es repeteixi el gran ambient de l'últim partit. L'afició els va donar una bona empenta per aconseguir la remuntada esperada i passar l'eliminatòria. Tots dos estan a un pas de l'ascens, però cal donar. Esperem poder tenir dos equips catalans més a la segona B que acompanyin al Sant Andreu, Badalona, Hospitalet, Lleida i Llagostera.