diumenge, 12 de juny del 2011

El Badalona queda eliminat, la Montanyesa i el Reus segueixen

El Badalona té diverses ocasions per fer el gol de l'empat però no aconsegeuix capgirar l'eliminatòria. Per la seva banda, el Reus i la Montanyesa estaran a la ronda final.

El Badalona va tenir un munt d'oportunitats per almenys igualar l'eliminatòria i forçar la pròrroga. Però la mala sort, els pals i l'encert de defenses rival treien pilotes a la mateixa línia de gol van impedir-ho. L'equip de Manolo Márquez ho haurà d'intentar un any més, però té un bon bloc que no ha de deixar perdre. Cal destacar que l'ambient entre les dues aficions va ser exemplar i al final del partit es va poder veure com els seguidors del Mirandés cridaven: Badalona, Badalona! Per la seva part, el Sabadell no es va poder emportar el títol de campionat absolut de segona B, tot i que ho va tenir ben aprop. El títol se'l va endur el Múrcia als penals. L'Alcoyano ha passat de ronda i és l'únic representant del grup III que encara té el seu paper per definir, la darrera eliminatòria dictarà sentència.

Les bones notícies provenen dels equips de tercera que aspiren a pujar a segona B. El Reus va complir el seu tràmit guanyant per 0 a 2. Així que passa de ronda amb un global de 8 a 0. La Muntanyesa va patir més, però va aconseguir passar. Va aconseguir igualar el 0 a 1 en contra i als penals va certificar el pas. Avui a les 16:30 el sorteig. En breu mirarem d'informar-vos de quin són els emparellaments.

Resultats (globals):

Final pel campionat absolut de segona B:
Múrcia  1- Sabadell 0 (guanya el Múrcia als penals).

Semifinals de l'ascens a segona:
Alavés 1 - Lugo 2
Alcoyano 1 - Eibar 1 (passa l'Alcoyano pel valor doble dels gols fora de casa)
Mirandés 1 - Badalona 0
Guadalajara  5 - Sevilla Atlético 4


Semifinals de l'ascens a segona B:
Rayo Cantabria 1 - Muntanyesa 1 (guanya la Muntanyesa als penals)
Reus D 8 - Naxara 0