diumenge, 19 de juny del 2011

El Reus guanya a casa i la Muntanyesa perd a Sestao, però té moltes opcions

Els equips catalans que han jugat avui segueixen ben vius. El Reus té un resultat molt favorable i la Muntanyesa que ha perdut per la mínima (2 a 1) li valdria amb guanyar per 1 a 0 a la tornada.

Tots desitgem que els dos equips catalans que busquen l'ascens a de categoria ho aconsegueixen. Després del descens de Santboià i de la Gramenet cal omplir el buit amb equips de casa. Al Mateix temps que desitgem que aquests equips recuperin ben aviat la categoria si és possible. La Llagostera ja ha aconseguit l'ascens i el Reus i la Muntanyesa ho tenen ben aprop. Els reusencs van tenir unes semfinals ben plàcides. A la final no ho tindran tan senzill, però amb la victòria d'aquesta tarda per 2 a 0 se'ls hi ha posat l'eliminatòria molt de cara. Sempre és important que a casa no et marquin cap gol. Si el Reus marca un gol al partit de tornada tindrà l'eliminatòria a la butxaca, doncs, llavors el Comarca de Níjar n'hauria de fer 4. La Muntanyesa no ha vençut però ha obtingut un bon resultat per ser una derrota. El 2 a 1 obtingut, permet als de Nou Barris tenir moltes opcions a la tornada. Una victòria per 1 a 0 classificaria a l'equip de Miki Carrillo. De fet, aquest resultat és el que ha aconseguit l'equip groc-i-negre als quarts de final i a les semifinals, així que ja sap com fer-ho per fer el darrer pas. 

Pel que fa a la promoció a la segona divisió l'Alcoyano ha vençut per la mínima casa i haurà de mirar de mantenir l'avantatge la setmana vinent a l'Àngel Carro de Lugo. El Mirandés és l'equip que ha fet un pas de gegant per assolir l'ascens, doncs, amb la seva victòria al camp del Guadalajara podrà jugar còmodament al seu estadi on ha guanyat els dos partits de play-off que ha disputat.

Resultats:

Ascens a 2na A:
Guadalajara 0 – Mirandés 1
Alcoyano 1 – Lugo 0

Ascens a 2na B:
Reus 2 – Comarca de Níjar 0
Sestao 2 – Muntanyesa 1