divendres, 17 de juny del 2011

El Sant Andreu anuncia el retorn d’Eloi Fontanella i tres incorporacions més

Les incorporacions confirmades avui són Eloi Fontanella (Hospitalet), Nando (Puertollano), Melo (Cornellà) i Héctor García (Juvenil).

Eloi celebra un gol davant en el
play-off d'ascens a 2na B (F: uesantandreu.cat)
La notícia sorpresa del dia ha estat el retorn d’Eloi Fontanella al Narcís Sala. El jugador gironí va jugar al Sant Andreu dues temporades a les ordre de Natxo González. Després de deixar el Sant Andreu ha estat dues temporades a l’Hospitalet, una d'elles a tercera i l'altra a segona B, tal i com va passar amb el Sant Andreu. És un jugador experimentat que ha jugat a una pila d’equips: Alacant, Figueres, Almansa, Llevant B... Ha aconseguit diversos ascensos a segona B i ha estat campió de segona B. A més a més, va ser molt estimat durant la seva estada al Narcís Sala per la seva entrega. Un davanter que no només viu del gol sinó que ajuda a l’equip amb el seu joc sense pilota, busca contínuament la desmarcada i procura donar a l’equip força mobilitat. El seu fixatge de ben segur que busca suplir les mancances ofensives del Sant Andreu 2010/11.

Després del fixatge d’Eloi el Sant Andreu ha anunciat tres noves incorporacions, la de Nando, la de Melo i la de Hector García. Nando prové del Puertollano, equip del grup IV de la segona divisió B. És un migcentre de perfil defensiu que contribuirà al desig de Pedro Belmonte de crear un equip que comenci per defensar bé. A la temporada 2009/10 Nando va coincidir a la Gramenet amb el técnic andreuenc. Melo prové del Cornellà i malgrat ser defensa central destaca pel fet d’haver estat el pitxitxi del grup Vè de la tercera divisió. L’any passat el Sant Andreu va tenir problemes amb el gol i sense ariets resolutiu va haver de confiar la feina golejadora al mitjapunta Miguélez. Ara si cal Belmonte tindrà un central que és capaç de fer molts gols. Per últim, Hector García que va jugar al juvenil de mig la temporada passada ha estat pujat al primer equip, demostrant que el nou tècnic del Sant Andreu intentaria donar oportunitats a gent de la casa.