dijous, 16 de juny del 2011

Polèmica al sorteig dels play-off d'ascens a 2na B

En els darrers dies ha aparegut a diversos mitjans de comunicació un vídeo del sorteig del play-off que podria desmotrar un possible adulteració del sorteig. La polèmica està servida.


El darrer sorteig de play-off va ser el passat dilluns 13 de juny a les 17:30 a la seu de la RFEF. Es sortejaven els aparellaments per les finals de la promoció d'ascens a segona B i a segona A. La polèmica es situa al sorteig de la promoció a segona B, en el qual hi van participar dos equips de casa com la Montanyesa i el Reus. A partir del primer minut de vídeo de la transmissió en diracte que va fer Marca TV podeu observar com es demana al president de l'Alcobendas que vingui a fer de mà innocent. El president fa una pregunta al presentador de l'acte del sorteig, treu la bola de l'Arandina i ho celebra efusivament. Com pot ser que ho celebri sinó sap si serà el seu club o un altre qui jugarà contra l'Arandina. El president de l'Alcobendas torna a agafar una altre bola i evidentment surt el seu club. Tot una maniobra que demostra que el sorteig està clarament adulterat si aquesta persona sap el resultat, al vídeo de la noticia de l'Ara les imatges estan enregistrades des de més a la vora i s'aprecia millor com el sorteig està dirigit.

La polèmica no ha tardat en manifestar-se en diversos mitjans de comunicació. Han entrevistat al president de l'Alcobendas que ha dit que celebrava enfrontar-se amb l'Arandina per la proximitat, ja que si li hagués tocat un equip situat molt més lluny això al club li hauria suposat una gran despesa. L'Arandina ha publicat a la seva pàgina un comunicat dient que es desmarquen de les publicacions que obren el debat d'un possible tripijoc per dirigir el sorteig. Sigui com sigui les imatges que estan a la vista de tothom obren el debat. El futbol és un esport i els equips han de pujar o baixar de categoria per mèrits al terreny de joc sense cap mena d'ajuda extraesportiva. Cadascú en traurà les seves pròpies conclusions, però està clar que la polèmica estava servida perquè el que ha passat no és gens normal.