dijous, 28 de juliol del 2011

Els andreuencs ja coneixen el Sant Andreu 2011/12

Després de més de dos mesos sense cap acte del Sant Andreu, avui doble ració, primer la Junta d’Accionistes i després la presentació del primer equip.


Avui s’acaba una etapa i en comença una de nova, amb aquesta frase començava Joan Gaspart la Junta d’Accionista. I així ha estat, presentació del nou president i dels nous directius a la Junta d’Accionistes i presentació del nou cos tècnic i dels jugadors a la gespa de Narcís Sala. Anem a pams.

Junta d’Accionistes

La Junta ha tingut dues parts. La primera ha estat el comiat de Gaspart i la segona la presentació de la nova junta. Entre les dues parts s’ha aprovat l’ampliació de capital.

El comiat de Gaspart

Joan Gaspart ha dirigit per darrer cop la Junta d’Accionistes. No podem dir que ha tingut la darrera paraula ja que l’ex màxim accionista del Sant Andreu s’ha quedat amb 3l 4,3% de les accions amb la qual cosa pot seguir assistint a les juntes. En les paraules de comiat ha dit que no s’arrepenteix del que ha fet al llarg dels seus 30 anys de relació amb el club andreuenc. També ha aprofitat per demanar disculpes per allò que hagi pogut fer malament i ha destacat que la seva gran decepció ha estat no poder deixar el Sant Andreu a 2na A.

Economia

A la junta s’han tractat tres qüestions econòmiques. Per una banda, s’ha deixat clar que el club que presidirà Manuel Camino començarà sense dèficit, amb tot a zero. Això sí, queden dos anys per pagar de la gespa artificial de l’estadi, però que amb els ingressos de futbol base es creu que no serà cap problema. Les altres dues qüestions han estat més lligades al tema de les accions de la SAD. S’ha aprovat l’ampliació de capital, ara és el capital social del Sant Andreu és de 5.280.000 € . I també s’han presentat les xifres del repartiment de les accions; El 95,1% és de Camino, el 4,3% de Gaspart i el 0,6% dels 800 accionistes restants.

Presentació de la Nova Junta

Manuel Camino ha presentat primer de tot els membres de la seva junta directiva, amb els seu càrrecs corresponents. També ha anunciat quin d’ells formaran part del Consell d’Administració. Finalment, ràpidament el nou màxim mandatari andreuenc ha presentat les línies bàsiques del nou Sant Andreu. Ha dit que portarà el club com si fos un empresa, vol, entre d’altres coses, que el club tingui una revista periòdica, que apadrini a un equip africà, que s’aconsegueixi el recolzament dels comerços i els patrocini si pot ser, crear una fundació per protegir el futbol base, treballar per la relació entre cultura i esport i mirar d’anar millorant el manteniment l’estadi. Camino ha destacat que la situació de crisi ens ha demostrat que qui gasta més del que té, té els dies comptats. Per això, el Sant Andreu que ha viscut per sobre de les seves possibilitats, ara no podrà estirar més el braç que la màniga.

Presentació del primer equip

La presentació ha seguit el seu format habitual de les darreres temporades, però també ha estat carregat de moltes sorpreses. Cal destacar que l'afluència de públic avui a l'Estadi ha superat amb escreix la dels darrers anys. La primera novetat ha estat la cercavila que s’ha fet a càrrec de Sambandreu. Un cop tothom ha arribat a l’estadi s’ha procedit a la presentació de tots els integrants de la plantilla del primer equip, tant jugadors com membres del cos tècnic. Un cop fetes les presentacions ha arribat el moment dels parlaments. Com sempre el capità, l’entrenador i el president han tingut la paraula. També han intervingut Joan Gaspart, per tal d’acomiadar-se del públic andreuenc i per acabar ho han fet dos representants de la Clínica Sant Jordi, amb qui el club té un acord de col·laboració, i el nou regidor del districte de Sant Andreu. La darrera sorpresa ha estat el cant de l’himne per una soprano amb l’acompanyament d’un pianista. Per acabar la foto i com no, el tradicional partidet per veure els jugadors una mica en acció. Per veure el primer equip en marxa s’haurà d’anar demà a Santboia on l’equip farà el primer amistós o sinó esperar a dimarts vinent dia en que el Sant Andreu debutarà als Històrics.

Noticies de la presentació als mitjans: BTV, Futbol Catalunya.