dimarts, 26 de juliol del 2011

Convocada una Junta General d'Accionistes per abans de la presentació

La junta d'accionistes d'aquest dijous serà la primera que presidirà Manuel Camino

Avui els accionistes de la UE Sant Andreu han rebut la carta que els convoca a una Junta General d'Accionistes el pròxim dijous 28 de juliol a les 18h al Col·legi Jesús, Maria i Josep. Per tant, serà abans de la presentació del primer equip que començarà a les 20h al Narcís Sala. Serà la primera oportunitat de molts andreuencs de conèixer de més a la vora el nou president andreuenc. Fins ara s'ha pogut veure a Manuel Camino en alguna notícia de BTV o també se l'ha pogut escoltar a la ràdio. Val a dir que el màxim mandatari andreuenc ha estat molt present darrerament a les oficines del club i molts socis l'han pogut conèixer en el moment de renovar. Aquest dijous en el punt primer, l'informe del president, serà el moment idoni per veure'l exposant el seu projecte. El que sorprèn més de la carta de convocatòria de la Junta és que està escrita en castellà, un fet insòlit ja que aquestes convocatòries sempre s'han fet en llengua catalana i que sorprendrà de ben segur a molts andreuencs. L'ordre del dia és el següent, el citem textualment:

Primero.- Informe del Presidente

Segundo.- Examinar y si, si procede, aprobar la Memoria y el Balance del último ejercicio correspondiente a la temporada 2010/11 con las cuentas anuales presentadas por el Órgano de Administración.

Tercero.- Ratificar la ampliación de capital social acordada en fecha 26 demarzo de 2010, por importe de un millón setecientos sesenta mil euros (1.760.000€), cuya aportación por parte de los accionistas es de veintitrés mil quinientossetenta euros (23.570 €) y por parte del Grupo Hostelero Lihsa, S.A., es de unmillón setecientos treinta y seis mil cuatrocientos treinta (1.736.430 €), para suposterior inscripción.

Cuarto.- Adaptación del artículo 5 de los Estatutos con motivo de la ampliaciónde capital.

Quinto.- Cese de los antiguos Consejeros y nombramiento del nuevo Consejode Administración, que quedará formado por D. Manuel Camino Martínez, D. Alberto de Lamo Achúcarro y D. AntonioMolina Nogueras.

Sexto.- Ratificación de los acuerdos anteriores

Séptimo. – Ruegos y preguntas

Octavo.- Aprobación del Acta de la Junta