dijous, 14 de juliol del 2011

En poc temps moltes novetats

Aquest dijous ha estat carregat d’actualitat. Hem conegut l’acord de patrocini amb la Clínica Sant Jordi, tres noves incorporacions i hem vist les primeres imatges dels jugadors amb la quadribarrada.

Deu n’hi do quantes novetats en un dia qualsevol de juliol. Sabíem perquè la cita estava programada i anunciada de feia dies que avui la plantilla del primer equip del Sant Andreu visitaria la Clínica Sant Jordi per passar la revisió mèdica.  D’aquest fet, hem pogut veure’n diverses imatges (veure notícia BTV). A part avui també hem conegut l’acord de patrocini amb la Clínica Sant Jordi. El club andreuenc farà publicitat de la Clínica, a canvi de rebre diversos avantatges que més endavant es detallarà. El que sí que ha anunciat la web oficial és que el Sant Andreu portarà als pantalons la publicitat de la Clínica Sant Jordi. Cal conèixer bé que implicarà aquest patrocini, segurament a la pròxima Junta d’Accionistes es detallarà tota aquesta qüestió, però sigui com sigui és una gran notícia que el club treballi a la recerca de noves fonts d’ingressos. 

Marcos (F: balear.es)
Avui també hem conegut tres noves incorporacions. Dos fixatges i una cessió. El fixatge més destacat ha estat el de Marcos Jiménez que després d’un any al Sporting Maonès torna a l’equip del qual va formar part durant tres anys (malgrat que un va estar cedit a l’Orihuela). El davanter balear intentarà tenir els minuts que no va poder tenir fa dues temporades quan competia amb un Mayor que va esdevenir el pitxixi destacat de segona B. L’any passat en que els davanters no van oferir el rendiment esperat molts afeccionats van pensar que hauria estat l’ocasió ideal perquè Marcos es fes un lloc a l’onze titular. L’altre fitxatge és el de Marc Martínez que va jugar la temporada al Roquetas de Mar. Té 25 anys i juga al mig del camp. La tercera incorporació és Arnau Tobella un jove lateral esquerre que prové del Zaragoza B i que arriba cedit per una temporada. Amb aquest tres fixatges el Sant Andreu ja té 20 jugadors per formar la plantilla, suposem que encara pot haver-hi novetats en els propers dies, però que amb aquest gruix de jugadors ja es pot començar a planificar la temporada. Per altra banda, esperem que en breu poguem conèixer com a novetats el nou calendari de segona B per la temporada vinent.