dimarts, 19 de juliol del 2011

Ja tenim calendari

Els equips catalans estaran finalment al grup III. El grup comptarà finalment amb el Lleida Esportiu, el Mallorca B i l'Huracán de València. 

Al final s'ha determinat els equips que ocuparien les places restants de segona B i s'ha pogut realitzar el sorteig. El Lleida podrà mantenir la categoria. El Mallorca B i el nou Huracán de València són els equips que compren les places del Castelló i de l'Alacant. Alguns es preguntaran quin equip és aquest equip de l'Huracán. És ben normal perquè és un equip de nova creació. Aquest club que vestirà de blanc i vermell ha estat creat per diversos empresaris. Aquest nou club havia comprat la plaça del Torrellano un equip que jugava a la localitat del amteix nom, a les afores d'Elx. El recent creat Huracán no només ha pogut comprar la plaça de Tercera sinó que ha pogut fer el salt a segona B, també. Això sí que se li diu anar per feina. Jugarà a la ciutat de València convertint-se en el tercer equip de la capital del País València.

Fixant-nos ja en el sorteig del calendari el Sant Andreu començarà la lliga a casa davant de l'Andorra. El primer partit com a visitants serà a Maó. El darrer partit serà davant el València Mestalla al Narcís Sala el dia 13 de maig de 2012.