dissabte, 6 d’agost del 2011

El Sant Andreu s’acomiada dels Històrics amb un partit decebedor

Sant Andreu 0 – Espanyol B 2

Moyano es va lesionar a la primera meitat
La pretemporada és el moment de fer proves i no pas d’obtenir resultats. El 0 a 2 davant de l’Espanyol és un resultat que no val la pena lamentar ja que l’objectiu és anar millorant poc a poc. Al mateix temps, el Sant Andreu d’enguany és un equip amb moltes cares noves i perquè les peces encaixin bé, cal que la màquina tingui cert temps de rodatge. Aquest partit són per agafar aquest rodatge. Malgrat això, els andreuencs van oferir una pobra imatge contra un Espanyol B que va fer un partit molt seriós. Sí els primers minuts davant el Terrassa varem poder veure un Sant Andreu elèctric, que generava ocasions amb relativa facilitat, davant el filial perico hem vist un equip que només ha xutat a porta una vegada en 90 minuts i que no ha aconseguit el domini del mig del camp. Encara queda temps per treballar i això acaba de començar, però el nou tècnic ja té exemples d’errades a corregir. Els gols de Kilian i Pirulo van ser a la contra, però van deixar en evidència al Sant Andreu en totes dues jugades. En la primera tot va començar en un córner a favor. Els andreuencs reclamen un possible penal i després del servei de córner, l’esquema es descompon i ningú és capaç d’atrapar el contracop rival. Poc minuts després el conjunt quadribarrat ensopega amb la mateixa pedra, no és capaç de parar un ràpid contraatac i encaixa el segon gol. Amb el 0 a 2 semblava que potser a la segona meitat veuríem un Sant Andreu més ambiciós, ni que fos per orgull, però no va ser així. Com hem dit el resultat no és l’origen de la preocupació. El que sí que preocupa i bastant és l’estat de la lesió de Moyano. El central andreuenc un dels baluards de l’equip que tanta tranquil·litat ofereix és va lesionar a la primera meitat. Encara se li han de fer proves per determinar l’abast de la seva lesió. La final la jugaran avui el Badalona contra l’Espanyol a les 18:30 que es podrà seguir en directe per l’Esport 3.