dilluns, 8 d’agost del 2011

Un gol in extremis classifica el Sant Andreu per la següent ronda de la Copa Catalunya

AE Prat 0 - UE Sant Andreu 1

Buscant la rematada en un córner.
El Sant Andreu ha aconseguit la victòria en el primer partit oficial de la temporada, al camp de l'Associació Esportiva Prat. El gol de la victòria l'ha marcat Xavi Jiménez al temps afegit, culminant una jugada assajada a la sortida d'un còrner.

El Prat, 9è classificat a 3ª divisió la passada temporada, ha format enguany un equip per lluitar per la promoció. L'entrenador Agustín Vacas, amb un currículum com a jugador semblant al de Piti (tenen pràcticament la mateixa edat) ha fitxat alguns jugadors amb experiència a 2ªB, com és el cas de Cazorla (Gramenet), Óscar Sierra (Terrassa), Blas Vílchez (Santboià), sense oblidar l'exandreuenc Roger Matamala. Precisament el granollerí va ser la gran absència del partit, ja que no va anar convocat.

Les defenses van imposar la seva solidesa i durant el partit no es van produir gaires ocasions clares. Tot i això, era el Sant Andreu qui tenia el domini de la pilota i el control del partit. En l'últim quart d'hora l'equip va anar a per totes, i tant Xavi Jiménez com Eloi Fontanella ho van provar, sense encert. I quan el "fantasma" dels penals ja començava a aparèixer, el gol de Xavi Jiménez va donar-li la classificació al Sant Andreu.

Els jugadors quadribarrats agraïnt
el suport de l'afició desplaçada al Sagnier.
Quan tot just l'àrbitre va xiular la fi del partit, arribava la notícia des del Guinardó que l'Europa s'havia imposat al Martinenc per 2 gols a 5, per la qual cosa els graciencs seran el rival de la propera eliminatòria. El partit previst entre Europa i Sant Andreu per al dia 15 d'agost (19 hores) en motiu del Trofeu Vila de Gràcia, servirà també per decidir qui passarà a la següent eliminatòria de la Copa Catalunya. Abans, però, el Sant Andreu disputarà un altre derbi, el dimecres 10 (20 hores) contra la Montañesa (tercer equip de Barcelona) a l'estadi Narcís Sala, amb l'entrada gratuïta.

250 espectadors al Sagnier, amb la presència d'una trentena d'andreuencs, que van haver de buscar la beguda a un parc situat a 5 minuts, ja que el bar del camp estava tancat.

Vídeos: Gol de Xavi Jiménez - Resum de BTV
Cròniques: Web oficial Sant Andreu - Web oficial Prat