Gairebé remonten!

CE L'Hospitalet 3 - UE Sant Andreu 2

F: Judit Andreu - El partit ha estat marcat per una pluja intensa
que en cap moment ha perjudicat l'espectacle, tot el contrari

Partit sobre la pluja a la Feixa Llarga, que serà recordat força temps per tots els presents. Si a la prèvia anunciavem que podia ser considerat el partit de la jornada, a la pràctica podem dir que ha superat clarament les expectatives. Gols, ocasions, anades i vingudes, emoció fins al final i una pluja constant per fer-ho més e`pic, han fet del partit d'avui un plaer per l'espectador. L'única llàstima el resultat final. El Sant Andreu se n'havia anat 3 a 0 perdent el descans, però a la represa ha aconseguit gairebé capgirar el marcador. No és que el Sant Andreu hagi fet una primera part lamentable, tal i com sembla mostrar el marcador parcial, però és que l'Hospi ha estat molt encertat. I fins i tot ha disposat d'alguna oportunitat clara, com per exemple una vaselina que Fran Grima, molt hàbil, ha tret a la mateixa línia de gol. Amb la represa, els jugadors quadribarrats han canviat l'actitud considerablement. Marcos obria la llauna al minut 8, i poc després Marc Martínez feia de penal el 3 a 2. Quedava força temps i el Sant Andreu ha diposat de diverses ocasions per aconseguir l'empat, però el resultat final 3 a 2. Els andreuencs que s'han desplaçat fins a l'Hospitalet han aplaudit amb orgull els seus jugadors que han agraït el suport donat acostant-se al còrner on es trobava tota la parròquia andreuenca. El pròxim partit serà el diumenge vinent a casa contra l'Huracán.