dissabte, 5 de novembre del 2011

Desplaçament complicat, però amb el suport de l'afició

Jornada12. CE L'Hospitalet - UE Sant Andreu. 6/11/2011 - 12h. Municipal Feixa Llarga

Foto: Judit Andreu - Aday ara a les files de
l'Hospi jugarà contra el seu ex-equip
El Sant Andreu visita demà el complicat camp de la Feixa Llarga per enfrontar-se a un Hospi que es troba en un bon moment de forma i que ocupa el segon lloc de la classificació. L'equip riberenc ha guanyat els seus darrers 5 partits. A casa ho ha guanyat tot, excepte el primer partit en el qual va empatar, així que el rival amb el qual s'haurà de mesurar el Sant Andreu no serà gens fàcil.

Però el conjunt andreuenc també té les seves bones xifres per mostrar. Ha guanyat els últims 4 partits de lliga i fa 9 jornades que no perd. A més a més, tot i jugar a camp contrari els homes de Piti Belmonte comptaran amb el suport dels seus seguidors que, aprofitant que demà juguen a un camp proper, s'hi desplaçaran, esperem que de forma considerable.

El Sant Andreu té 4 baixes per aquest partit: Nando, Llobet, Tarrés i Nákor, però recupera a Eloi Fontanella que després de diversos problemes físics torna a la convocatòria. També destaquem que Eloi es trobarà, si juga alguns minuts, amb el seu ex-equip i que a les files de l'Hospi, Aday i Dani Guillén (així com Manel i Lucas Viale) s'hauran d'enfrontar al seu ex-equip.

L'Hospi el dimecres té Copa del Rei davant el FC Barcelona, però de ben segur que no reservaran cap jugador ja que la Lliga és per tots els equips la competició principal, a la qual no poden permetre's el luxe d'estalviar efectius. La temporada és molt llarga i encara estem en les primeres fases del campionat, tot i així amb l'estat de forma d'aquest dos equips, el partit de demà serà, sens dubte, un dels partits de la jornada.

Cliqueu al damunt per ampliar la fitxa del rival de demà.