dimarts, 1 de novembre del 2011

El Sant Andreu queda eliminat de la Copa Catalunya al caure a Castelldefels amb un equip ple de no habituals

UE Castelldefels 2 - UE Sant Andreu 1

L'onze del Sant Andreu pel partit d'avui estava ple de no habituals. Els homes que saltaven al terreny de joc eren Pau, Jarque, Melo, Borja, Jilmar, Nando, Héctor, Ángel, Víctor, Rubén Benítez i Nakor. A part de 7 juvenils convocats i havia dos cadets. Amb això el tècnic quadribarrat ha demostrat que el partit era més aviat formatiu que no un partit decisiu per afrontar amb els homes clau. Així els jugadors habituals han pogut descansar de cara el partit de diumenge a Hospitalet. Al minut 13 ha marcat el Castelldefels. El gol ha estat obra d'Edgar Doblas. Per sort, al minut 31 Melo de penal ha posat l'igualada al marcador.Al minut 40 el Castelldefels es tornava a avançar amb un gol de Sergio Pietro. El  2 a 1 no s'ha mogut més tot i que els locals han disposat de diverses ocasions.

un onze inicial ple de jugadors no habituals.