divendres, 4 de novembre del 2011

Desplaçament a l'Hospitalet

Estadi Municipal de l'Hospitalet
El Sant Andreu visitarà aquest diumenge (12 hores) el derbi contra L'Hospitalet. El desplaçament al Municipal de la Feixa Llarga ha estat un clàssic en els darrers anys, i enguany es preveu una bona assistència de seguidors quadribarrats, gràcies a les il·lusions que genera el projecte d'enguany i a la bona ratxa de quatre victòries consecutives i nou partits sense perdre que porta l'equip andreuenc.

Després de l'ascens del Sabadell i dels descensos de la Gramenet i del Santboià, aquesta temporada tan sols hi haurà dos desplaçaments dins de l'àrea metropolitana de Barcelona. Un serà al mes de febrer a Badalona, i l'altre és el d'aquest diumenge. Ara es presenta una bona ocasió per seguir el Sant Andreu a prop de casa.

Marea quadribarrada al Metro
S'ha organitzat un desplaçament conjunt de l'afició quadribarrada en Metro. El punt de trobada serà l'andana central de La Sagrera (Línia 1), a les 10.45 hores. Us animem a tots perquè deixeu el cotxe a casa i poguem repetir les imatges d'altres desplaçaments històrics, com el del Miniestadi de fa dues temporades.