dijous, 12 de gener del 2012

El Sabadell guanya el partit d'entrenament a la Nova Creu Alta

Llençament de falta favorable al Sabadell
El Sant Andreu ha perdut per 2 gols a 1 en el partit que ha disputat aquest matí a la Nova Creu Alta, davant el Sabadell de Segona A. No podem dir que hagi estat un amistós, sinó un partit d'entrenament, on els dos equips han vestit les respectives samarretes d'entrenament, l'àrbitre ha estat un membre del cos tècnic arlequinat i fins i tot en algunes ocasions els tècnics s'han endinsat uns metres dins del terreny de joc per donar instruccions. Una cinquantena d'espectadors han seguit les evolucions del partit des de la tribuna de l'estadi.

Borja ha sortit del camp coixejant.
Els dos tècnics, Lluís Carreras i Piti Belmonte, han aprofitat per fer proves i donar minuts als jugadors menys habituals. Quan ja s'havien disputat una vintena de minuts, Borja ha sortit del camp coixejant (esperem que no sigui res d'importància) i durant uns minuts el Sant Andreu ha jugat amb deu, el temps necessari perquè Carroza realitzés alguns exercicis d'escalfament abans de sortir al camp. Aquesta circumstància ha estat aprofitada pel Sabadell, que s'ha avançat al minut 26 amb un gol de Baha. La reacció andreuenca no s'ha fet esperar, i set minuts després ha empatat Marc Martínez de penal (veure vídeo).


Marcos (qui encara no està al 100% i no ha jugat)
comentant la jugada amb el seu amic Lanzarote.
El descans ha durat menys de l'habitual i a les dotze en punt ja es portaven alguns minuts de joc. Canvi de jugadors pràcticament total en aquesta segona meitat per part dels dos equips, on cal destacar l'estrena de Toni Vela, el nou fitxatge quadribarrat, i l'aparició de Dani Guerrero, que fa un temps que s'entrena amb l'equip quadribarrat. També cal esmentar la participació del juvenil Víctor durant els últims minuts. El Sabadell ha marcat el gol de la victòria al minut 73 per obra de Florian, amb una assistència de l'exandreuenc Fran Piera. Cal dir que en aquesta jugada Nando ha rebut un cop a la cara per part de Fran Piera i no ha pogut continuar el partit; en un partit oficial l'àrbitre segurament hauria xiulat falta en atac.

Les alineacions han estat les següents.

CE SABADELL
Primera meitat: Iván, Lao, Olmo, Agustín, Ramírez, Hidalgo, Puigdollers, Héctor Simón, Àlex Cruz (Fran Piera 30'), Lanzarote i Baha.
Segona meitat: Mackay, Songo'o, Pablo Ruiz, Agustín, Bermudo, Samuel, Aleix, Juanjo, Aarón Bueno, Fran Piera, Florian.

UE SANT ANDREU
Primera meitat: Pau, Arnau, Borja (Carroza 26'), Melo, Fran Grima, Marc Martínez, Nando, Xavi Jiménez, Blanco, Ángel Fernández, Eloi.
Segona meitat: Morales, Rubén, Nando (Fran Grima 75'), Moyano, Dani Guerrero, Héctor García, Carroza, Toni Vela, Nakor (Víctor 78'), Llobet, Quim Araujo.