El Sant Andreu es troba amb un gol matiner però no el sap mantenir

CF Reus Deportiu 2 - UE Sant Andreu 1

F: Judit Andreu - El Sant Andreu no va
 saber mantenir l'avantatge
Ja era ben sabut que el partit d'avui al Camp Nou de Reus era ben complicat. Més tenint en compte les nombroses i destacades baixes que presentava l'equip. Però l'inici del partit ha estat tan positiu que ha fet canviar la sensació ràpidament. En una de les primers jugades, els andreuencs serveixen una falta a dins de l'àrea rival i Moyano hàbilment remata enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1 ha esclatat l'alegria entre l'afició andreuenca. Gairebé 100 aficionats han acompanyat a l'equip i han donat ànims al llarg dels 90 minuts. El Camp Nou de Reus havia estat bastant silenciós fins al moment. Només s'ha deixat sentir quan han remuntat el partit a la segona meitat. Després del gol visitant el Reus ha intentat posar la directa cap a l'empat i ha aconseguit algunes ocasions de perill, però Pau ha estat molt atent i ha aconseguit mantenir la porteria a zero.

El Sant Andreu ha acabat la primera part sense patir en excés, però la segona meitat ha estat diferent. Només iniciar-se la represa el conjunt local ha fet el gol de l'empat. A partir d'aquí els andreuencs ja no han pogut jugar amb comoditat. Tot i així també han tingut les seves ocasions. De fet, poc abans del gol reusenc s'hauria pogut avançar. El gol de la victòria del Reus ha arribat a 8 minuts del final. Una llàstima ja que l'empat s'ha vist ben aprop, aleshores l'afició local s'ha animat quan havia restat muda tot el partit. Cal destacar que Marcos ha tornat a jugar. Tot i que encara està lluny del seu millor moment de forma, aquesta notícia és un motiu d'esperança ja que el jugador arriba al final de la seva recuperació i pot ser una peça clau per l'equip. Per altra banda la notícia negativa de la jornada ha estat l'expulsió de Dídac Navarro que es perdrà el pròxim compromís. El proper partit és el diumenge vinent davant el Dénia a casa.