dissabte, 24 de març del 2012

Tots els ingredients per viure un bon partit

Jornada 31. UE Sant Andreu – CE L’Hospitalet. 25/3/2012 – 12h. Estadi Narcís Sala

F: Judit Andreu - El partit d'anada va ser espectacular, ho serà el de demà?
Al partit d’anada vam viure un partit entre l’Hospitalet i el Sant Andreu trepidant. El resultat final va ser de 3 a 2 favorable a l’equip riberenc i el ritme del partit va ser frenètic al llarg dels 90 minuts. El Sant Andreu aleshores va estar a punt d’igualar un resultat en contra de 3 a 0, però es va quedar amb el 3 a 2, just a les portes de l’empat. El partit de demà té tots els ingredients per ser un bon partit. Si bé difícilment es repetirà un partit tan espectacular com el d’aquell dia,  el duel de demà té diversos factors perquè almenys no hi falti l’interès. En primer lloc, l’Hospitalet és el segon classificat. Això ja seria una bona notícia per qualsevol partit, però al Narcís Sala encara ho és més. Si algú llegeix això i no coneix la trajectòria del Sant Andreu pensarà que estem bojos per afirmar tal cosa. Però després del que hem vist darrerament, el conjunt andreuenc rendeix molt millor contra els rivals forts que contra els rivals a priori assequibles. Al mateix temps, l’Hospi s’hi juga molt si vol continuar a la zona play-off en les properes jornades. Cal pensar que tot i que es troben a la segona posició i que tenen el cinquè classificat a 4 punts, els riberencs tenen un partit més ja que no serà fins a la jornada 35 quan descansin un partit, el que els hi tocaria contra l’Sporting Maonès. També és un partit que compte amb altres al·licients com el fet que s’enfrontin dos conjunts catalans, que tornin Aday i Manel al Narcís Sala i que pugui reaparèixer David Llobet. Tot i així, mai se sap que passarà i si el partit ens farà adormir o aixecar-nos de la cadira cada dos per tres. Esperem que es compleixin els pronòstics i gaudim d’un matí de bon futbol al Narcís Sala.