dimecres, 21 de març del 2012

Una badada defensiva i un contraatac condemnen a un Sant Andreu que ha merescut més

CD Teruel 2 - UE Sant Andreu 1

Nova derrota del Sant Andreu a camp contrari. Aquesta vegada les estadístiques referents a l'escenari  feien presagiar la dificultat del partit d'aquest vespre. A més a més, l'inici ha estat devastador per les aspiracions dels andreuencs, doncs, als 15 segons de joc els locals s'avançaven tot aprofitant una badada defensiva. Una pilota que Moyano havia passat enrere cap a Morales ha estat interceptada per Souso per fer l' 1 a 0. A mesura que el partit ha anat avançant el Sant Andreu ha anat a més i els aragonesos a menys. Després del gol l'equip local ha viscut els seus millors minuts, però després ha anat perdent pistonada.

A la represa, la tendència del final de la primera meitat ha continuat i s'ha accentuat. El Teruel ha anat reculant i els homes de Piti Belmonte han generat diverses ocasions de perill. Quim Araujo al minut 71 ha aconseguit fer el gol de l'empat. Bona notícia, el gol d'Araujo que marca per segona setmana consecutiva i esperem que això li doni moral per anar millorant la seva aportació a l'equip. Però quedaven encara 18 minuts de partit i podien passar forces coses, sobretot perquè el Teruel s'ha vist obligat a anar a l'atac i això ha obert al partit. En els darrers minuts de partit hi ha hagut ocasions per a tots dos equips, però ha estat el conjunt local el que ha tingut l'encet, ha estat al minut 83 quan Alex ha fet el gol que osava el 2 a 1 definitiu. Amb aquest resultat el Sant Andreu cau a la dotzena posició, de fet és el mateix Teruel qui supera els andreuencs a la taula. El pròxim partit serà contra l'Hospitalet el diumenge a les 12h.