dijous, 21 de febrer del 2013

El Sant Andreu passa ronda patint

Peña Sport FC 4 - UE Sant Andreu 3

Una vegada més al Sant Andreu li ha tocat patir a l'hora de defensar un resultat favorable conseguit al partit d'anada. Com ja va passar a les eliminatòries contra La Pobla de Mafumet i el Villarobledo els andreuencs han patit més del compte al veure com l'avantatge que havia aconseguit minvava en pocs minuts de joc. Aquesta vegada a la primera meitat el conjunt quadribarrat veia com l'eliminatòria se li escapava. Al descans els locals ja guanyaven 4 a 0 i això significava que el resultat globlal era de 5 a 4 favorable al Peña Sport. Per sort un gol de Boniquet a la segona meitat forçava la pròrroga. A la pròrroga els andreuencs s'acabarien imposant gràcies al gol de Quima Araujo i Edgar. Resultat final 5 a 7 favorable al Sant Andreu. Les semifinals seran contra el Tenerife B. L’anada serà el 6 de març i la tornada el 20. Aquest diumenge el partit de lliga serà contral'Ontinyent a les 12h.