Empat valuós

Ontinyent CF 1 - UE Sant Andreu 1

F: Judit Andreu. El Sant Andreu
ha sabut, de nou, reaccionar.
La primera part del partit d'aquest matí ha estat força igualada i sense gaires jugades que valgui la pensa destacar. Ha estat a la segona meitat seria a la que arribarien els gols. Al minut 58 el partit se li havia complicat molt al Sant Andreu quan l'àrbitre assenyalava penal a favor de l'Ontinyent i ensenyava la segona groga a Ruben Canelada. Resultat advers en un camp complicat i a sobre amb un home menys. Però de nou els andreuencs han estat capaços de reaccionar. Ha estat Borja qui ha fet el gol de l'empat. El jove central quadribarrat ja porta dos partits de lliga seguits marcant, una bona notícia per un jugador que té camí per endavant i que ve d'una llarga lesió. El marcador no s'ha mogut i el partit ha acabat en empat a 1. El Sant Andreu suma un punt valuós després d'una setmana intensa tan pels partits com pels quilometres recorreguts. Però no hi ha temps per descansar, doncs, la propera setmana també ho serà. Els andreuencs rebran el dimecres a les 19:30 la visita del líder, l'Olímpic de Xàtiva.