dissabte, 29 de gener del 2011

Duel amb un rival directe

Jornada 23. UE Sant Andreu - UE Lleida. 30/01/11 - 12h. Estadi Narcís Sala

Guanyar el cuer no és suficient per voler mirar cap amunt. Per pensar en millors objectius cal plantar cara als rivals directes. Demà al matí el Sant Andreu, setè classificat, rep la visita del Lleida que és el 6è classificat amb un punt més. Una victòria suposaria avançar l'equip de la Terra Ferma i tenir el gol average particular a favor, cosa que pot ser clau al final del campionat. Al mateix temps, cal destacar que l'Alcoià visità el camp de l'Orihuela, per tant, també seria un rival a superar. Val a dir que d'això fora bo parlar-ne un cop s'hagi sumat els 3 punts, doncs, l'equip quadribarrat té davant un conjunt que no li posarà les coses fàcils. El Lleida, que en aquesta fase de campionat està molt millor que a l'inici, ha estat capaç d'aconseguir 6 victòries seguides. El Sabadell va ser l'únic rival que l'ha aconseguit batre en els darrers dos mesos.

Tornar a guanyar a casa de nou és necessari perquè assegurar els punts de casa és una garantia per no perdre posicions. Fins ara el Sant Andreu podia suportar relativament les crisis, ja que tot i no guanyar, a casa sempre puntuava almenys. La derrota a l'estadi contra el Dénia va trencar la imbatilitat del Narcís Sala a la lliga. Cal recuperar aquest factor camp que tant ajuda. Els precedents (en competició de lliga regular) són favorables als andreuencs, en un total de 17 enfrontaments els quadribarrats n'han vençut en 11, però vist el que ha passat en altres ocasions és millor no refiar-se de res. Cal pensar que a la temporada 52/53 el Lleida va ser capaç de vencer per 0 a 5 al Narcís Sala, un resultat molt dolorós.

L'inici de la segona meitat contra el Santboià ha de ser el model a seguir. Si els homes de Natxo González poden tornar a oferir el joc que van fer en aquesta fase de partit tindran moltes més opcions. En canvi, l'exemple a evitar és el partit del Dénia. Aquesta equip ha ofert de tot i això també pot ser una oportunitat per aprendre. Destaquem també que aquest dies hi ha forces probabilitats que plogui, tot i que avui dissabte fa un molt bon dia. Esperem que la possibilitat de pluja no afecti als indecissos, que el partit del poble almenys atregui més públic al Narcís Sala i poguem viure una bona jornada de futbol al Narcís Sala.