dijous, 27 de gener del 2011

El Sant Andreu vol més espectadors al Narcís Sala

Aquest diumenge el partit serà especial o així s'intenta almenys. La Unió Esportiva Sant Andreu l'ha anomenat el partit del poble, tot posant entrades a 2 €. Aquestes entrades no es vendran a les taquilles de l'estadi el diumenge, sinò que s'hauran d'aconseguir comprant a les botigues de l'Eix Comercial de Sant Andreu. Hi haurà temps fins el dissabte.

Foto: www.uesantandreu.cat
La mesura és ben evident: mirar de millorar l'assistència al Narcís Sala que en aquesta temporada està sent molt baixa. Alguns diran que és pel resultats de l'equip que la gent no ve al Narcís Sala, però cal dir que al mes de setembre la presència de públic també va ser baixa malgrat que l'equip fos el líder de la categoria. La realitat és que el poble de Sant Andreu respon al play-off i llestos, o almenys això és el que s'ha vist fins ara. La manera de cridar l'atenció és jugar un play-off. Però perquè un club prosperi necessita tenir una massa social estable, potser cal trobar noves fòrmules per mirar de cridar l'atenció. Els espectadors puntuals permeten fer caixa en ocasions comptades (a vegades ni això ja que els espectadors puntuals venien en els partits de portes obertes), però un club viu pot tenir més fàcil generar recursos ja que les empreses que es publiciten volen arribat a un públic gran. Evidentment desprès caldria que tot això s'acompanyés d'una bona gestió, que no només d'obtenir recursos, sinò també d'administrar-los degudament. 

Val a dir que aquest problema no és exclusiu del Sant Andreu, l'altre dia podiem llegir (veure noticia) que el Sabadell tampoc està tenint el recolzament esperat i això que la situació de l'equip és la millor en els darrers anys ja que ocupa les primeres posicions. Molts dels estadis de segona B també presenten les seves grades força buides. El futbol cada dia està més globalitzat i això afecta directament al futbol local. La realitat no es pot canviar des d'un club com el Sant Andreu, però si que es pot decidir com afrontar-la.