diumenge, 16 de gener del 2011

El Narcís Sala no és inexpugnable

UE Sant Andreu 0 - CD Dénia 1

El Sant Andreu ha perdut aquest matí per la mínima. No perdia a casa en lliga des de finals de la temporada 2008/09. Havia perdut a la Copa del Rei, davant el Múrcia, i al play-off, contra la Ponferradina, però a la lliga regular no l'havien superat cap vegada. Avui els andreuencs han demostrat que la lluita pel play-off de moment no és la seva causa, ja que el nivell demostrat és d'un equip que li falten moltes coses per estar entre els millors.

El partit ha estat igualat. Ha començat amb un parell d'ocasions per a tots dos equips, però la més clara de totes la tingut el Dénia en una rematada que Dani Guillén ha tret sota pals. També ha tingut mala sort el Sant Andreu amb la lesió de Xavi Pelegrí, que ha estat subtituït per Albert Manteca, tal i com ja va passar a Castelló. Això ha obligat als andreuencs ha canviar al seu esquema. Ha entrar un davanter per un defensa i llavors altres jugadors han hagut de recular més. Alex Cacho i Dani Guillén han perdut part de la seva vocació ofensiva i Tarradellas ha fet més d'interior que d'extrem. La primera meitat s'ha acabat 0 a 0, amb tots dos equips sense ser capaços dominar a l'altra. A la represa el Sant Andreu ha semblat una mica més decidit a buscar el gol que el Dénia, però en cap moment ha pogut tenir en domini del partit. En una jugada aïllada els visitants, a la sortida d'un corner, han fet el gol de la victòria. A partir d'aquí s'han tancat al darrere per impedir que els quadribarrats fèssin l'empat. Han entrat al terreny de joc David Llobet i Roger Matamala per intentar generar més perill, però en cap moment ha donat la sensació que l'empat poguès arribar. La única vegada que ho ha semblat ha estat en una rematada de Luis Blanco que el porter visitant en una magnífica aturada ha aconseguit refusar. També val a dir que a la contra el Dénia ha tingut diverses oportunitats.

Comentavem a la prèvia, que una derrota posaria al Dénia, que aleshores era 12è, amb els mateixos punts que el Sant Andreu. Amb aquesta derrota els andreuencs es veuen superats pel Lleida i estan igualats a punts amb els dos perseguidors, Gandia i el ja esmentat Dénia. Els quatre primers classificats han empatat però sembla pel que s'ha vist avui que la lliga del Sant Andreu no és aquesta. Ara per ara, cal que l'equip pensi en mostrar una cara millor i de la resta ja en parlarem. El pròxim partit serà contra el cuè el Sant Boià, diumenge vinent a les 12h.