dimarts, 18 de gener del 2011

Dimiteixen quatre membres de la junta directiva

Ahir ens vam assabentar de la dimissió de quatre directius de la Unió Esportiva Sant Andreu. Tots quatre: Xavier Miralles, Gerard Molins, Jose Manuel Pérez i Adrià Giménez, havien entrat a la junta directiva el  passat mes de juliol. Aquesta tarda a Ràdio Trinitat Vella han entrevistat a un d'ells, Xavier Miralles que ha explicat alguns dels detalls del que ha passat, doncs, com ell mateix ha dit hi ha informació que reserva de portes endins, ja que per exemple, la carta que explica tot plegat li han fet arribar al president ja que ell com ha màxim mandatari de l'entitat ha de ser el primer en conèixer bé tots els detalls.

El motiu cabdal de la dimissió és la manca de connexió amb la manera de fer de la resta de junta. Quan aquests, quatre membres, entre d'altres, van entrar a la junta un dels seus objectius era donar un nou aire al club, sobretot pel que fa a l'àrea social. Desprès de jugar el play-off i omplir el Narcís Sala en diverses ocasions, semblaven un moment important per atreure a nous socis. Per això van treballar  en aquest segon semestre de 2010 per fer una campanya de socis a partir de l'oferta de les samarretes i  per crear una grada jove al Narcís Sala. Pel que ha expressat aquest 4 membres, com que veuen que no podrien treballar en la direcció que volien, i que era el que els hi havia empès a entrar a la junta, no els hi queda altre remei que desvincular-se de la directiva. També cal destacar que segons han manifestat seguiran treballant pel Sant Andreu, malgrat que ho hauran de fer des de fora. 

Aquesta setmana no està sent gaire positiva pel Sant Andreu, doncs, aquesta notícia es suma al  fet que diumenge la derrota que va suposar un cop moral important. No simplement es varen perdre tres punts en aquell partit. El Narcís Sala  sempre donava aire a l'equip, ja que malgrat la males ratxes allà sempre es sumaven punts. Ara sembla que aquesta carta es perd i caldrà recuperar a base de recuperar el potencial, no simplement de sumar algun punts casuals in extremis. Hi ha feina a la plantilla i també en la gestió del club.