diumenge, 23 de gener del 2011

Dos golassos donen la victòria al Sant Andreu

FC Santboià 1 - UE Sant Andreu 2

Desplaçament proper, així que uns 40 andreuencs han pogut anar fins al Joan Baptista Milà i gaudir de dos grans gols del Sant Andreu. Dos gols que valen 3 punts, que van d'allò més i que retornen almenys una mica la confiança que l'equip que en els pròxims compromisos hauran de jugar contra rival complicats.

El partit ha començat sent igualat, però sense que el Sant Andreu generés perill. Els andreuencs arribaven a l'àrea visitant però no aconseguien fer cap rematada, aquest equip li falta prova el xut i potser és per manca de confiança. En canvi, el Santboià en dues ocasions ha aconseguit xutar entre els tres penals i neguitejar així al seu rival. En el primer xut a porta dels quadribarrats Miguélez ha fet honor al seu sobrenom i ha marcat un gol només a l'abast dels mags de la pilota. Amb el gol els homes de Natxo González, que ha hagut de veure el partit des de la grada ja que complia el seu segon partit de sanció, s'han crescut i han agafat el control del partit.

A la sortida de la segona part hem pogut veure el millor Sant Andreu, ja que durant força estona ha aconseguit fer circular la pilota amb criteri i generar accions de perill. Si el gol de Miguélez era reservat per a cracks, Aday no ha volgut ser menys i ha superat l'insuperable. Ha connectat un potent xut des de fora de l'àrea que ha donat al travesser i ha votat dins, però de la força la pilota ha donat al travessar per segona vegada. Aquest golàs ha suposat el deliri dels andreuencs desplaçats que han pogut veure, a més a més ,com els jugadors han fet pinya celebrant el gol amb ells. Desprès d'aquest gol el conjunt quadribarrat estava més crescut que mai i ha enviat una pilota al travesser i Luis Blanco podia haver fet el tercer quan s'ha quedat tot sol davant el porter i no ha pogut superar-lo. Però el final que semblava que havia de ser plàcid per una vegada, ha sigut ben patit. En una bona jugada de Fran Piera aquest li ha passat a Blas que ha fet el 1 a 2. Per sort, el Sant Andreu ha sabut conservar el resultat. Morales un cop més ha estat providencial, ja que en diverses accions ha evitat el gol rival.

Amb aquesta victòria el Sant Andreu agafa aire. Si bé és cert que retalla un punt per la zona play-off, val a dir que la preocupació d'ara ha de ser retrobar-se amb el gol no de manera puntual. Si els resultats bons arriben ja és mirarà, però no es bo fer pronòstics mirant només cap amunt. Per posar un exemple, avui veient que molts equips de dalt han punxat pot semblar que estan a l'abast, però també cal mirar amb els equips que ens poden superar. El Castelló ha guanyat al camp de l'Alcoyano i segur que de cara el tram final de la lliga intenta colar-se a la zona alta de la classificació. L'important seguir treballant i pensar en el diumenge vinent, serà contra el Lleida a casa. 

Vídeo del partit de BTV