divendres, 21 de gener del 2011

Visitar el camp del cuer no sempre és garantia de victòria

Jornada 22. FC Santboià - UE Sant Andreu. 23/1/2010 - 12h. Joan Baptistà Milà.

El partit d'anada no serveix de referent
Jugar contra l'últim classificat pot semblar per a molts una garantia de victòria, però no sempre és així. La darrera vegada que el Sant Andreu va visitar el camp del darrer classificat va ser a la jornada 10 quan aleshores el cuer era l'Alzira. Aquell partit no va ser gens positiu pels andreuencs que van empatar a 0, tot i jugar molta estona amb superioritat numèrica. El Santboià a més a més és un cuer curiós ja que és del equip de la categoria que ha marcat més gols. També val a dir que és el que més en rep i amb molta diferència. Ha rebut 41 gols i el segon equip més golejat n'ha encaixat 30.De fet un dels responsables de que hagin encaixat tants gols és el Sant Andreu que va fer-ne 5 en el partit d'anada. Evidentment, la situació actual és ben diferent, els andreuencs no estan en el moment de forma que tenien aleshores.

Un aspecte a tenir en compte del rival d'aquest diumenge és el fet que ha canviat d'entrenador. Quim Ayats va ser destituït aquesta setmana per encadenar 9 partits sense guanyar. En els 21 partits de competició que portem l'equip grana tan sols ha guanyat 3 partits. La darrera victòria va ser el 31 d'octubre. El tècnic per suplir a Ayats és Paco Clos, fins ara el segon entrenador de l'equip. Esperem que el tòpic d'entrenador nou, victòria segura no es compleixin, i més tenint en compte que el nou tècnic ja formava part del Santboià.

Cal destacar que per anar a Sant Boi hi ha desplaçament organitzat. Esperem que el desplaçament pugui ser un èxit, tot i que la marxa de l'equip no fa presagiar grans resultats. El partit serà retransmés pel 33, esperem que això no acabi de decidir els dubtosos a no acostar-se al Joan Baptista Milà. Pels que es desplacin l'hora de sortida serà les 9:30 al Narcís Sala.