dissabte, 5 de març del 2011

Mirant de seguir endavant en un visita complicada

Jornada 28. Alicante CF - UE Sant Andreu. 6/3/2010 - 17h. CD Villafranqueza

El Sant Andreu demà diumenge té una visita complicada al camp de l'Alacant. Els homes de Natxo González volen continuar amb la seva bona trajectòria de 7 partits sense perdre que els està permeten mirar cap amunt. No és una bona ratxa, el que s'ha vist fins ara, seria massa agosarat afirmar-ho, però si que és l'inici d'una bona tendència que pot tenir continuïtat. Treure un resultat positiu a Villafranqueza seria una injecció més de moral, a la que ja va suposar la victòria la remuntada del diumenge passat davant el Teruel.

El contrincant dels andreuencs és un rival directe a la classificació. De fet, si els quadribarrats volen atrapar el quart lloc la millor manera de fer-ho és vencent a l'equip alacantí, doncs, és aquest equip qui ocupa la quarta posició. L'Alacant està en un gran moment de forma aquest 2011, ja que no ha perdut en els dos primers mesos de l'any. Tampoc ho ha va fer en el mes de desembre. El darrer partit que van perdre va ser al camp del Lleida el 28 de novembre i va ser per la mínima. El Sant Andreu té un bon record del partit de la temporada passada a Alacant, ja que va ser el partit en el que es va proclamar campió. Val a dir, però, que en aquella ocasió l'escenari va ser el Rico Pérez. El Sant Andreu ha jugat tres vegades contra l'Alcant com a vsisitant, ha guanyat en una ocasió i n'ha perdut en dues.
 
El Sant Andreu recupera pel partit de demà a Morales. En canvi, perd per sanció a Xavi Pelegrí que en el darrer partit va ser expulsat. A la fi d'aquesta jornada en quedaran tan sols 10 pel final del campionat de lliga. El tram decisiu del campionat s'acosta, i els resultats cada vegada són més determinants. Tot i que és un camp complicat els andreuencs saben el que es jugar va com a visitant, doncs, fa poc contra el Badalona ho van demostrar sobradament. A més a més, l'escenari del partit és complicat, però no inexpuganble, l'Alcoià va acsoneguir sortir-ne victoriós.