diumenge, 27 de març del 2011

Deixen escapar una altra oportunitat

UE Sant Andreu 1 - RCD Mallorca B 1

A. Cacho s'ha lesionat,
C. Valle l'ha substituït
Si començavem la prèvia dient que el Sant Andreu no coneix el significat de jugar contra un equip assequible, aquesta hipotèsi ha quedat clarament contrastada. De nou els andreuencs jugaven contra un rival en posicions de descens en una jornada d'enfrontaments directes però els homes de Natxo González no han sabut aprofitar l'oportunitat i han deixat escapar dos punts. Encara fa més ràbia el que s'ha perdut avui, si es té en compte com ha estat l'inici del partit. El partit no ha pogut començar més de cara pel Sant Andreu, que als dos minuts de joc s'ha trobat amb un gol a favor. Ha estat en un còrner en el qual s'ha centrat la pilota a l'àrea, cosa que els andreuencs feia partits que no acostumaven a fer ja que solien jugar-lo en curt. Amb el marcador a favor, els locals han tingut diverses ocasions per fer el segon. Albert Manteca ha xutat creuat en una contra i David Llobet de taló ha enviat la pilota a les mans del porter. Però de nou el Sant Andreu ha badat i li han fet la igualada. Abans d'acabar la primera meitat hi ha hagut temps per a una ocasió de Luis Blanco que ha rematat a les mans del porter.

A la segona meitat res de res. Els homes de Natxo González s'han anat desinflant poc a poc. A més a més, han tingut diversos problemes físics. El primer ha estat Alex Cacho que ha marxat substituït per Cristian Valle, desprès Manteca li han entrat rampes i ha hagut d'entar Joel. L'únic canvi per decisió técnica ha estat l'entra de Héctor Bueno per Dani Martí. A la segona meitat el Sant Andreu no ha pogut crear joc. S'ha notat la baixa de Miguélez i que l'equip no està en bona forma. Aday també ha tingut rampes i Pere Tarradellas se l'ha vist força cansat. Cert que l'arbitratge ha perjudicat els andreuencs en diverses ocasions, però no ha canviat res en el fons, perquè a part de penjar alguna pilota a l'àrea poca cosa més han fet. Aquest resultat no afavoreix gens les aspiracions del Sant Andreu, no només per la classificació immediata, sinó perquè no poder superar a rivals petits en una cop fort de moral de cara a afrontar els propers compromisos.

La setmana vinent el Sant Andreu jugarà al camp de L'Hospitalet, diumenge a les 12. El club ha decidit muntar un desplaçament en autocar que costarà 4 €. El preu de l'entrada encara no es coneix.