diumenge, 6 de març del 2011

Victòria importantíssima i de nou a la zona play-off

Alicante CF 0 - UE Sant Andreu 1

Tan sols un equip visitant fins ara havia estat capaç de sumar tres a Villafranqueza i va ser l'Alcoyano, un equip punter a la categoria que és actualment el màxim golejador. Això podia fer pensar que la victòria andreuenca era força improbable, però no ha estat així. Aquesta tarda el Sant Andreu ha sumat tres punts importantissim i gràcies a aquest resultat torna a la zona play-off quatre mesos després d'haver-la abandonat. 

La victòria d'avui tal i com ho va ser la setmana passada pot ser d'aquelles que ajuda a l'equip a agafar confiança i a tirar endavant. De fet, l'important és arribar fort al tram final de la temporada, doncs, a partir d'ara no val a badar. A més a més, el resultat d'avui permet als andreuencs tenir el gol average particular amb l'Alcant favorable, cosa que a final de la temporada pot ser vital.

La vcitòria d'avui ha tingut com a protagnista a Roger Matamala. El davanter andreuenc havia tingut molt mala fortuna de cara a porteria en tot el que portavem de temporada. En els primers compassos de lliga va estar lesionat, més tard va aconseguir alguns minuts, però sense fer-se amb la titularitat. Un cop amb la titularitat no hi havia manera de fer el gol. I els davanters viuen del gol. La setmana passada va estavellar la pilota al pal  i aquest tarda per fi ho ha aconseguit. Ha  fet el gol del partit al minut 3, un gol que val tres punts. Esperem que de la mateixa forma que aquesta és una injecció de moral per l'equip, també ho sigui aquest gol per a Matamala i que de cara el tram final de competició pugui aportar molt a l'equip. 

També cal destacar el retorn de Morales. Les seves intervencions han estat fonamentals per salvar els tres punts. La setmana vinent el Sant Andreu jugarà contra l'Alzira. Un partit on no valdrà adormir-se, cal drà seguir treballant com fins ara.