dissabte, 12 de març del 2011

A seguir cap amunt!

Jornada 29. UE Sant Andreu - UD Alzira. 13/3/2010 - 12h. Estadi Narcís Sala

Demà al Narcís Sala el Sant Andreu té una nova oportunitat de seguir mirant cap amunt. Per fer haurà de superar a l'Alzira. És el penúltim classificat i ha sumat la meitat de punts que els andreuencs. Però no val refiar-se. A l'anada els quadribarrats no van treure un bon resultat contra l'equip valencià. Aleshores el'Alzira era últim i el Sant Andreu, tot i jugar bona part del partit amb un jugador més, no va ser capaç de marcar cap gol. Per aquest motiu no val a badar i cal jugar com si fos una veritable final. De fet tot el que queda fins al final de lliga són finals. La classificació està molt ajustada i malgrat que ara els homes de Natxo González es trobin a la zona play-off, l'Orihuela, actual cinquè classificat, els iguala a punts i hi ha varis equips que estan per darrera i venen amb força. No es poden deixar escapar punts i més tenint en compte que hi haurà alguns partits ben complicats en el tram final de la lliga regular.

Per al duel de demà Natxo González podrà comptar amb tot els efectius. Destaca la novetat d'Hector Bueno que jugarà desrpès d'estar lesionat i no trobar el bon moment de forma d'altres ocasions. També pot reapèreixer Xavi Pelegrí que ja ha complert el partit de sanció. Qui si que compta amb varies baixes és l'equip rival. Destaca la baixa de Amarilla, l'ex-andreuenc, sancionat no podrà retrobar-se amb el públic del Narcís Sala.

Un factor que cal tenir en compte de cara al partit de demà és el temps. Esperem que afecti el mínim possible i que la pilota pugui circular correctament. Avui a Barcelona ha caigut una pluja intensa però la previsió per demà sembla força més optimista. (veure la previsió)  S'espera que al matí faci Sol, si surt amb força i comptant que la gespa és artificial, el terreny de joc pot està en bones condicions.