diumenge, 13 de març del 2011

Tornen a deixar escapar dos punts contra l'Alzira

UE Sant Andreu 1 - UD Alzira 1

El Sant Andreu desaprofita una ocasió única per seguir avançant posicions a la taula. Tal i com va passar en el partit d'anada, els andreuencs no han estat capaços de passar de l'empat. Tot i ser el penúltim classificat l'Alzira sembla que li presa la mesura al Sant Andreu. No només perquè ha estat capaç de mantenir l'empat al llarg de tota la segona meitat, sinò també perquè no ha patit en cap moment. Els locals no han estat capaços de generar ocasions de perill clares, demostrant un cop més que el seu poder ofensiu és bastant limitat. Però avui també ha fallat la conducció de la pilota. De fet Miguélez ha jugat més endarrerit per mirar de conduir la pilota, però en aquesta posició no s'ha trobat gens còmode.

El partit ha estat força gris per part de tots dos equips. Les primeres aproximacions han estat de l'Alzira i el perill s'ha generat per errors del Sant Andreu. En la primera jugada Pelegrí no s'ha entés amb Morales, ja que el defensa quadribarrat li ha cedit la pilota sense saber que no estava darrera seu. Per sort, el porter andreuenc ha reaccionat ràpidament i s'ha fet amb la pilota abans que creués la línia de fons. Però poc desprès en una jugada desafortunada el Sant Andreu s'ha marcat en pròpia porta. Per sort ha sabut reaccionar i abans d'acabar la primera meitat, Aday ha fet la igualada en una jugada on la seva potència física ha estat clau per superar la defensa visitant. A la segona part no ha passat res destacat. Els locals ho han intentat més que els rivals però sense cap mena d'encert. Tampoc han estat capaços de generar cap ocasió de perill. De fet la més clara, tot i que en una jugada aïllada, ha estat per l'Alzira que ha enviat una pilota al pal. 

El Sant Andreu de ben segur que estarà ben atent als resultats de la tarda, ja que si l'Orihuela que juga a Los Arcos contra el Lleida obtingués un punt o l'Alacant guanyés a Ontinyent perdria de nou la zona play-off. Aquesta lliga està plena de sorpreses. Aquest matí a Joan Baptistà Milà el Santboià ha guanyat al Badalona, demostrant que en el que queda de campionat pot passar de tot i que la importància de treure bons resultats no està en els enfrontaments directes, sinò en tots els partits. La setmana vinent el Sant Andreu viatjarà a Gandia per mirar d'obtenir un resultat que li permeti seguir lluitant per estar en els quatre primers.