dimecres, 29 de desembre del 2010

Nova capacitat del Narcís Sala: 6.557 espectadors

Després d'instal·lar seients a totes les graderies del Narcís Sala, la capacitat de l'estadi andreuenc ha quedat notablement reduïda. El blog narcissala.com s'ha apropat a l'estadi per comptar quina és la nova capacitat exacta del Narcís Sala.

Tribuna (956 seients). La tribuna és la grada més alta de l'estadi, amb 16 files, i compta amb 956 seients des de l'agost del 2008. Fins llavors, només hi havia unes desenes de seients a la llotja. Els seients formen les quatre barres de la senyera, excepte a la llotja, on hi ha 70 seients blaus. Comparant l'estat actual de la tribuna amb fotos de quan es van instal·lar els seients, es pot constatar que han desaparegut 5 seients grocs a l'última fila (a la dreta mirant des del camp), per la qual cosa en realitat hi ha 951 cadires actualment. Curiosament, un seient de la zona central de la tercera fila, que hauria de ser groc, ha estat substituït per una cadira vermella. La capacitat de la tribuna podria augmentar-se en 48 places (fins arribar a les 1.004) ja que hi ha espai per col·locar una columna de seients a la part esquerra (sempre mirant des del camp) i dues columnes a la part dreta.

Preferència (1.404 seients). Les dues grades de Preferència són simètriques i tenen 702 seients blaus cadascuna, distribuïts en una alçada de 12 files. Cada Preferència té tres escales, dues de les quals recorren la grada de dalt a baix i la tercera només arriba fins a la cinquena fila, vorejant la boca per on surten els jugadors.No s'han col·locat seients en el que seria la continuació d'aquesta tercera escala, tot i que no hi ha els graons. Si s'hi col·loquessin seients en aquesta zona, es podria guanyar espai per a 28 persones, arribant la capacitat de les Preferències fins als 1.432 espectadors.

Gol Nord (1.373 seients). Al gol de la piscina, el del marcador manual (que ara també es podria anomenar el "gol del Metro") hi ha instal·lades 1.373 cadires vermelles distribuïdes en 13 files. Tot i que a simple vista no ho sembla, la grada no és del tot simètrica: mentre al sector més proper al carrer Santa Coloma s'hi han col·locat 21 seients a cada fila, al sector més proper al carrer Virgili només hi ha 20 cadires per fila. A la part central, hi ha 56 cadires a cada fila entre les dues escales, fet que pot dificultar l'accés als seients més centrals, en cas que l'estadi s'ompli.

Gol Sud (1.328 seients). Al contrari del que es pugui pensar, el Gol Sud (també conegut com el gol del pàrquing o de Pare Manyanet, i que allotja el marcador electrònic) no és exactament igual que el Gol Nord. La principal diferència està en que les dues boques d'accés a la grada estan situades al nivell de la tercera fila, per la qual cosa es perden 32 seients respecte la grada oposada. Aquestes cadires van ser instal·lades, però posteriorment van ser retirades, suposem que per facilitar l'accés des de la boca a la grada. També es perden 13 seients més a la part central, ja que entre les dues escales hi ha 55 cadires a cada fila, en comptes de les 56 del Gol Nord. La mateixa assimetria que hi ha entre els extrems del Gol Nord es repeteix al Gol Sud. En total, 1.328 seients de color groc.

Lateral (1.496 seients). La grada del carrer Virgili és la més baixa de l'estadi, amb només 8 files. La combinació de colors és la mateixa que a la grada oposada (tribuna): les quatre barres a la part central i el blau de Sant Andreu als extrems. Cal destacar que a la part central s'hi han instal·lat 103 seients consecutius a cada fila entre les escales que delimiten aquesta zona, per la qual cosa l'accés al centre de la grada pot convertir-se en un problema, sobretot per a la gent més gran. En aquesta part central, a prop de la boca de l'esquerra (mirant des del camp) notem l'absència de quatre cadires vermelles a la fila superior, que suposem que seran col·locades properament, i per això les hem comptabilitzat també en el recompte. Destacar que la instal·lació dels seients dificultarà la instal·lació de la bastida on les darreres temporades s'hi situaven les càmeres i els comentaristes de la televisió, ja que aquesta ocupava una part de la fila superior.

En el proper partit a casa (contra el Dénia, el 16 de gener) el Narcís Sala estrenarà seients en el 100% de l'aforament, ja que en el darrer partit (contra l'Ontinyent, el 19 de desembre) encara no estava instal·lada la zona central del lateral. Resumint, la nova capacitat oficial del Narcís Sala és de 6.557 espectadors, que inclou ara mateix 2.146 cadires blaves, 2.218 de grogues i 2.184 de vermelles, a les quals cal sumar les quatre cadires vermelles que falten al lateral i les cinc cadires grogues que han desaparegut de la tribuna. Aquesta xifra definitiva no inclou els membres dels mitjans de comunicació, que també es podrien comptabilitzar com a espectadors.

Les imatges de veure un Narcís Sala amb més de 10.000 espectadors, com en els partits contra la Ponferradina i el Barça Atlètic en la darrera promoció d'ascens, ja formen part del passat. Més lluny queden els 18.000 espectadors que s'havien arribat a congregar al Narcís Sala, quan encara era conegut com el camp del carrer Santa Coloma, a l'època daurada a Segona Divisió. En aquells temps, pràcticament tot l'aforament de l'estadi era dempeus i es formaven dues files de persones a cada filera de grada.

En cas que algun dia fos necessari, el Narcís Sala podria augmentar la capacitat, tancant les quatre cantonades i ampliant el gol Sud per sobre d'on hi ha actualment el pàrquing. Fins i tot si s'arribés a un acord amb l'Ajuntament, es podrien ampliar les Preferències fins a l'altura de tribuna i ampliar el Lateral en detriment de l'amplada del carrer Virgili, que podria convertir-se en peatonal.

En qualsevol cas, difícilment s'arribaria a una capacitat de 10.000 espectadors. La parcel·la on està situat l'estadi no dóna per més, i els números de cinc xifres només serien possibles en un hipotètic nou estadi. Ara bé, tot el que el Narcís Sala perd en capacitat, ho guanya en comoditat per al seu públic habitual, a més de les millores en diversos aspectes com la il·luminació (s'estan canviant els focus de les quatre torres) i en estalvi energètic (per la instal·lació de plaques solars i la renovació d'altres instal·lacions). Així doncs, el Narcís Sala estrenarà una nova cara en aquest any 2011 que està a punt de començar.

divendres, 24 de desembre del 2010

Bon Nadal a tots els andreuencs!

Aquest cap de setmana no hi ha lliga a causa de la celebració del Nadal. El pròxim partit no és fins al diumenge dia 2 de gener contra el Castelló. L'equip de Narcís Sala aprofita per desitjar-vos unes Bones Festes. Ja queda poc perquè finalitzi l'any 2010, un any molt intens per a la família andreuenca. Ha estat farcit de il·lusions i també de decepcions. Tot plegat queda en el record de tots els andreuencs que segur que sempre portaran en el seu record tot el que ha passat. Malgrat el resultats que s'han donat al llarg d'aquest any i que marquen  la trajectòria de l'equip en el futur immediat, el nostre desig és una llarga vida al club. Aquesta és  la questió veritablement important, ja que no parlem del futur immediat sinò de l'esdevenir de l'entitat a llarg termini. Caldrà seguir lluitant perquè això sigui possible, perquè siguem de la categoria que siguem, el que tots volem estar orgullosos del nostre Sant Andreu. Passeu tots un bon Nadal i us seguirem informant ben aviat a mesura que l'equip torni a la feina.

diumenge, 19 de desembre del 2010

El Sant Andreu torna a guanyar a casa

Després de cinc empats consecutius al Narcís Sala, el Sant Andreu ha tornat a donar una alegria a la seva afició, amb una victòria per la mínima. El partit no ha sigut pas brillant, però els andreuencs els hi ha valgut l'esforç i finalment han tingut la recompensa. A la primera meitat el Sant Andreu portava més iniciativa que l'Ontinyent, però no hi havien gaires oportunitats de gol. De fet l'oportunitat més clara l'han tingut els visitants estavellant una pilota al pal en una rematada de cap. Joel també ha tingut una bona oportunitat al rebre una pilota dins l'àrea que degut a la forta pressió de dos defenses rivals no ha pogut connectar bé.

A la segona part el Sant Andreu li ha posat més ganes i ha començat a generar cert perill. L'entrada a la mitja part de Dani Guillén ha estat determinat en aquesta insistència ofensiva dels quadribarrats, però no ha ocupat l'habitual posició d'extrem, sinò que ha jugat com a interior. Amb el pas del temps ells locals arribaven amb més perill. La polèmica ha estat servida quan Joel  ha estat derribat per un defensa visitant i ha vist la target per simular penal. Això ha encès la grada del  Narcís Sala que li faltava acaba de despertar per donar una petita empenta a l'equip per fer l'esforç final. Al minut 78 Lluís Blanco reapareixia després de la seva lesió i ha tardat només 6 minuts en marcar l'únic gol del partit. De fet la primera pilota que ha tocat uns moments abans ha sigut un control orientat excel·lent que l'ha permés quedar-se sol davant el porter, però no ha pogut resoldre. El Sant Andreu  en els darrers instants s'ha dedicat a mantenir l'avantatge al marcador i buscar la sorpresa a la contra. Abans d'acabar el partit destacar l'entrada de Matamala i que Morales ha evitat l'empat valencià a l'últim minut en una acció providencial caçant una pilota a la mateixa línia de gol.

Els sis punts aconseguits en només quatre dies donaran molta moral a l'equip i a l'afició, abans de l'aturada nadalenca. El Sant Andreu se situa a la sisena posició, amb els mateixos punts que el Lleida, a dos punts de la promoció d'ascens. De fet desprès de tot el que ha passat la zona alta de la taula no està gaire lluny, el líder tan sols avantaja els andrueuencs en 7 punts. Ara que les coses estan més tranquilitzades, s'ha de començar a preparar la segona volta on es veurà realment si l'equip va cap a la zona alta o a la meitat de la taula.

La darrera jornada de l'any ens ha deixat els següents resultats:
Alacant 1-0 Benidorm: L'Alacant es situa 5è i sembla decidit a lluitar per estar al play-off.
L'Hospitalet 3-2 Santboià: El Santboià ha desaprofitat un avantatge de 0-2.
Mallorca B 0-1 Lleida: El Lleida suma la cinquena victòria consecutiva.
Gramenet 1-3 Alcoià: La Grama s'enfonsa a les posicions de descens.
Atlètic Balears 0-1 Castelló: Segona derrota consecutiva a casa dels mallorquins.
Alzira 1-0 Sporting Maonès: Els valencians sumen la primera victòria de la temporada.
Orihuela 1-0 Teruel: L'Orihuela amb tot a favor per ser campió d'hivern.
Gandía 0-0 Badalona: L'únic partit sense gols de la jornada.
Sabadell 4-0 Dénia: Els vallesans estan en un excel·lent moment de forma i avui ho han demostrat de nou.

dissabte, 18 de desembre del 2010

A demostrar que la victòria no va ser un fet aïllat

Jornada 18. UE Sant Andreu - Ontinyent CF. 19/12/2010 - 12h. Estadi Narcís Sala.
 

Manteca ha marcat en les dues darrers jornades
Últim partit de l'any. Un cop s'acabi el partit de demà el Sant Andreu no tornarà a jugar fins al diumenge dos de gener. Desprès d'una setmana intensa amb tres partit en vuit dies: diumenge passat al camp del líder, entre setmana la victòria a Balears i demà el partit contra l'Ontinyent; el conjunt quadribarrat disposarà d'una setmana de descans en la qual no hi haurà partit el cap de setmana. Una victòria en el partit de demà tornaria les esperances al Sant Andreu que podria afrontar la segona part de la lliga amb més esperances. De fet tornant de vacances es disputarà ja el darrer partit de la primera volta. Pel partit de demà els homes de Natxo González tindran el handicap d'haver jugat entre setmana, però val a dir que al mes de setembre en el qual es van jugar partits els dimecres ja fos per la copa o la mateixa lliga, als andreuencs les coses els hi van anar molt millor, que no pas al novembre i a l'octubre en el qual no es va disputar cap partit entre setmana. Serà interessant sobretot veure si l'equip s'ha tret de sobre  la pressió de tornar a guanyar de sobre i juga de nou  sense urgència amb més serenitat, sent un equip que dóna confiança malgrat les limitacions que pugui tenir. Aquesta confiança la solia donar el fet de deixar la porteria a 0. Al passat partit es va aconseguir de nou, però és que en els sis partits anteriors el Sant Andreu sempre havia encaixat un gol com a mínim. També tindrà especial atenció Albert Manteca que desprès de dues jornades seguides marcant a camp contrari tindrà l'oportunitat de jugar davant el públic local. Aquesta temporada no es troba un davanter amb garanties de cara a porteria i tan de bo que Manteca fes un pas endavant per posar remei a aquesta mancança. 

L'Ontinyent és un rival que en el 2010 ha tingut una vida paral·lela amb el Sant Andreu. Tots dos es van classificar pel play-off, tots dos van arribar a la darrera eliminatòria de plya-off i van acabar perdent-la per ben poc i al mateix temps tots dos equips aquesta tardor han hagut d'afrontar la nova temporada amb pitjors resultats que l'any passat. A diferència del Sant Andreu, l'Ontinyent ha estat tot i que amb unes xifres no gaire positives un equip més regular, no com els de Natxo González que han viscut la prosperitat i la decadència en poc temps. Vèncer demà, seria una bona manera de recuperar posicions a la taula. Els andreuencs ocupen la vuitena posició i tenen ben aprop al sisè i al setè classificats, l'Alacant i el Benidorm. De fet aquesta mateixa tarda, aquests dos conjunts s'enfronten a les 18h. El cinquè classificat, el Teruel que està només a dos punts, té un desplaçament complicat a Los Arcos per enfrontar-se a l'Orihuela, líder de la categoria.

dimecres, 15 de desembre del 2010

Per fi!

Atlètic Balears 0 - UE Sant Andreu 1

"Per fi" són les dues paraules que té en ment tota la família andreuenca. Semblava que mai havia d'arribar i que si ho feia seria a casa, on els andreuencs sempre han estat més forts, però ha estat a camp contrari i entre setmana i amb algunes baixes destacades com la de Miguélez i Dani Guillén. El Sant Andreu torna a saborejar la victòria, tot i que han hagut de passar deu partits i més de dos mesos.  Si a la prèvia comentava que era un camp que històricament se li donava bé als andreuencs ja que de sis visites en cinc s'havia guanyat, l'estadística ara s'amplia a sis victòries. Destaquem també que és la primera victòria que podem anunciar des de la inauguració del blog de Narcís Sala ara fa una mica més de dos mesos.

El gol de Manteca significa un punt d'inflexió
per al Sant Andreu (foto Futbol Balear)
La victòria ha sigut per la mínima (0-1) i patint força en els darrers minuts, Raul ha estat expulsat i Morales ha vist una target groga per perdre temps. Els afeccionats andreuencs que ho escoltaven per ràdio trinitat de ben segur que han patit en els darrers instants. Però a fi de comptes ara el més important és el resultat obtingut i el que implica. Per una banda, implica sumar tres punts que ja feien falta desprès d'anar retrocedint posicions i, per altra banda, dóna confiança a jugadors i cos tècnic. El gol de Manteca, el segon en els dos darrers partits, ha donat tres punts que van molt bé per recuperar llocs a la taula. Ara els quadribarrats es situen a la vuitena posició i tornen a estar més aprop de la zona d'ascens que la de descens. Això dóna certa tranquil·litat, però queda ben clar, tammateix, que no hi ha res fet. La mala ratxa es trencarà si canvia la dinàmica de resultats., no pel que hagi passat en un partit puntual. La taula és d'hora per mirar-la atentament, ara a seguir treballant i a pensar en el proper partit que serà aquest diumenge a les 12h contra l'Ontinyent a l'Estadi Narcís Sala, no hi falteu.

dimarts, 14 de desembre del 2010

El Sant Andreu ho tornarà a intentar

Jornada 16. CD Atlètic Balears - UE Sant Andreu. 15/12/2010 - 20h. Estadi Balear

L'Estadi Balear, escenari del partit, ha
complert recentment 50 anys
Demà dimecres a les 20h el Sant Andreu tornarà a intentar retrobar-se amb la victòria que fa tant de temps que mira d'aconseguir i que, ja sigui a casa o camp contrari, no hi ha manera que ho realitzi. Recordem que el partit que es disputa demà és la recuperació del partit de fa dues setmanes que es va suspendre per la vaga encoberta dels controladors aeris.

El partit no serà gens fàcil, malgrat que és un camp que  històricament se li dóna molt bé al Sant Andreu ja que hi ha jugat 6 vegades i ha obtingut 5 victòries i un empat. Cap derrota en les sis visites passades, això sí, el que comptarà demà serà el moment actual i molts dels enfrontaments previs que originen aquesta estadística corresponen a la tercera divisió de la meitat de segle XX.

El Sant Andreu demà té una cita amb el seu present, amb una crisi de resultats que s'està convertit poc a poc en un malson, si no es trenca la dinàmica aquesta cada cop pesarà més. Queden dues oportunitats per rentar-se una mica la cara abans d'abandonar l'any 2010 i no es poden reaprofitar. També destaquem que l'equip balear només ha perdut un partit al seu estadi i va ser a la primera jornada de lliga, davant el Dénia. L'última derrota de l'Atlétic Balears va ser un contundent 5 a 0 al camp de L'Hospitalet, però aquell resultat no va enfonsar l'equip mallorquí, doncs, a les següents quatre jornades següents no va perdre i fins i tot va aconseguir guanyar 0 a 2 a l'Ontinyent o empatar al camp del líder. Per això els andreuencs demà no tenen un rival fàcil al davant, malgrat la seva posició a la taula, la setzena.

L'Atlètic Balears té un equip força jove, ja que cap dels seus integrants supera els 30 anys. Tot i això, el que més sobta del rival d'avui és la multitud de nacionalitats que conviuen al vestidor balear: cinc nigerians (Ibok, Bio, Lawal, Peter i Rafeal), un belga (Goffin) i un senegalès (Martins), als quals cal afegir-hi l'argentí Savoia i el francès Bonis, fitxats amb la temporada començada. Els jugadors de la casa són minoria: Tolo Reus, Del Castillo, Ernesto i Bigas són els únics jugadors illencs. L'entrenador, Gustavo Siviero, és argentí i va arribar a la jornada 7 per substituir el serbi Goran Milojevic.

dilluns, 13 de desembre del 2010

Tercera derrota consecutiva a camp contrari

Orihuela CF 2 - UE Sant Andreu 1

Nova derrota del Sant Andreu a camp contrari i ja en van tres de seguides, va ser el Mallorca B, el Sabadell i ara el líder, l'Orihuela. Els locals s'han avançat ja en el primer temps gràcies a una rematada de cap  de Florian que ha tret les teranyines de l'escaire de la porteria de Morales. A la segona meitat Villanueva ha ampliat el marcador en una jugada on la defensa andreuenca no ha pogut seguir els ràpids moviments de l'atac de l'Orihuela. En el temps de descompte Albert Manteca ha escurçat distàncies en un remat on ha fregrat la pilota, però ja no quedava temps per res més. Ha estat in extremis, però el Sant Andreu ha marcat fora de casa més de dos mesos, doncs, el darrer gol va ser el 26 de setembre al camp de l'Sporting Mahonés. Ha estat una de les poques noticies positives del dia d'avui, doncs, la marxa de l'equip preocupa més que mai. Amb aquesta derrota el conjunt de Natxo González s'enfonsa encara més a la taula. Els quadribarrats són onzens, si bé és cert que tenen un partit menys que d'altres equips. El que fa més mala espina és que les posicions de descens estan més pròximes que les del play-off d'ascens. El play-off està a 5 punts per sobre i el descens a 4 per sota. De fet l'equip que marca la primera plaça del descens és l'Atlètic Balears el pròxim rival. Serà aquest dimecres a les 20h.

diumenge, 12 de desembre del 2010

A intentar-ho un cop més

Jornada 17. Orihuela CF - UE Sant Andreu. 12/12/2010 - 17h. Los Arcos.

Morales podria reaparèixer avui
Una vegada més la UE Sant Andreu intentarà retrobar-se amb la victòria que fa tant de temps que espera que arribi. Però aconseguir-ho tindrà de nou la seva complicació, ja que el rival, l'Orihuela és l’actual líder de la categoria. L’equip alacantí tindrà també la seva pressió particular ja que ha de defensar el liderat, el Badalona aquest matí ha guanyat 1 a 0 a l’Alzira i s’ha col·locat líder provisional del grup tercer de la segona divisió B. Tot i jugar contra el líder, val a dir que l'Orihuela darrerament té certes dificultats per resoldre els seus partits. El seu problema  prinicpal és el gol, tan sols n'ha marcat 14 en el que va de lliga. És a dir no arriba a marcar més d’un gol per partit de mitjana. Això sí, la defensa és el seu gran fort, només ha rebut 5 gols en 16 partits, els rivals no aconsegueixen marcar-li ni un gol cada tres partits. El Sant Andreu que també presenta problemes per fer gols, ho tindrà difícil per batre la porteria de Ricardo, actual Zamora de la categoria. Les recuperacions de Morales, que apunta a titular, i al mateix temps de Pelegrí i Luis Blanco són la bona notícia de la jornada. Tan de bo l'ex del Badalona ajudi a l'equip a gaunyar potencial ofensiu. Per sortir de la crisi, res millor que el tècnic disposi de tots els reus recursos i al màxim rendiment. Les peces de la màquina comencen a estar a punt, ara només falta fer-les funcionar.

divendres, 10 de desembre del 2010

Comença el Tourmalet de la lliga

El Sant Andreu inicia aquest cap de setmana la fase més decisiva del campionat de lliga. En els propers 30 dies l'equip disputarà cinc partits que determinaran si el Sant Andreu aspira a disputar la promoció d'ascens, o bé ha de redefinir-se objectius més modestos. L'última victòria ja queda massa lluny (Maó, 26 de setembre) i l'equip ha de començar a sumar de tres en tres per no despenjar-se de la zona alta.

El Sant Andreu es farà un fart de viatjar.
Els jugadors andreuencs hauran d'habituar-se a passar llargues hores a l'autocar. Els capricis del calendari van determinar que el Sant Andreu havia de jugar quatre partits fora de casa entre les jornades 16 i 20. Però l'aplaçament del partit contra l'Atlètic Balears per culpa dels controladors aeris no ha fet més que apretar el calendari. En tan sols 30 dies, el Sant Andreu haurà de recórrer 2.800 km per carretera, a més de volar a Mallorca entre setmana.

Esportivament, tampoc es pot dir que siguin els rivals més apropiats per remuntar el vol. Aquest diumenge toca visita a Oriola, equip que a la jornada 8 li va prendre el liderat al Sant Andreu i no l'ha deixat anar. Cal dir, però, que l'equip del Baix Segura tan sols ha sumat un punt en les tres darreres jornades, i això ha permès comprimir les distàncies a la part alta de la taula.

Sense temps per descansar, el dimecres 15 el Sant Andreu haurà de disputar el partit aplaçat a l'Estadi Balear de Palma, contra l'Atlètic Balears. I només quatre dies després, el diumenge 19, l'Ontinyent visitarà el Narcís Sala, en un partit entre els dos equips que la temporada passada es van quedar a les portes de l'ascens a Segona A.

Amb el descans del Nadal pel mig, el nou any 2011 començarà ben fort. Sense temps per superar la ressaca de Cap d'Any, el Sant Andreu es presentarà al Nou Castàlia, per disputar un partit contra un Castelló a l'alça des que "Casuco" va agafar les regnes de l'equip albinegre. I just la setmana següent, toca desplaçar-se a Alcoi per enfrontar-se a un Alcoyano que ara mateix és colider juntament amb l'Orihuela.

Pel que fa al partit d'aquest diumenge, Natxo González ja podrà comptar amb el porter Morales, després que el dimecres passat disputés la primera meitat de l'amistós contra el Pubilla Casas. L'Oriola presenta molts bons guarismes a casa, on no ha perdut cap partit (6 victòries i 2 empats) i tan sols ha encaixat un gol en vuit partits. El porter Ricardo Molina és el Zamora de la categoria, amb només 5 gols encaixats en 16 partits. No ho tindrà fàcil el Sant Andreu, però cal dir que en les dues darreres temporades l'equip quadribarrat s'ha endut la victòria de Los Arcos, marcant tres gols en cada ocasió.

dissabte, 4 de desembre del 2010

Suspès el partit de demà contra l'Atlètic Balears


El partit que el Sant Andreu havia de disputar demà a les 12h a l'Estadi Balear contra l'Atlètic Balears ha estat suspès. El motiu és la cancel·lació del vol que havia de portar l'equip a Palma, provocada per la salvatge vaga dels controladors aeris espanyols, que ha obligat a tancar l'espai aeri. Aquesta situació ha portat el govern espanyol a decretar l'Estat d'Alarma per primer cop des de la instauració de la democràcia.

El Sant Andreu ha estat buscant alternatives per efectuar el viatge, però tots els vaixells que uneixen Barcelona amb Mallorca estan plens, i no hi ha hagut més remei que suspendre el partit. Properament se sabrà quina serà la data escollida per disputar aquest partit, que en qualsevol cas haurà de ser abans que comenci la segona volta. El partit Teruel-Sporting Mahonés també ha estat suspès, i també corre perill el Mallorca B-Dénia.

L'última vegada que el Sant Andreu havia patit una situació similar va ser la temporada 2004-05, en què el Cornellà-Sant Andreu va haver-se de disputar 17 dies més tard per culpa de la indisposició gàstrica de la majoria de components de l'equip del Baix Llobregat.

dijous, 2 de desembre del 2010

El repte de tornar a guanyar, més difícil que mai

El Sant Andreu fa dos mesos que no guanya, va ser en el darrer partit de setembre. Des de que es va canviar la portada de Narcís Sala i es va fer el blog, encara no s'ha pogut narrar una victòria andreuenca. Tots sabem que aquest fet tard o d'hora arribarà i que aquest equip està rendint per sota del seu potencial, si bé és cert que les xifres del mes de setembre seran pràcticament impossibles de repetir. Però en els pròxims dies el repte de tornar a guanyar està més complicat que mai. Doncs, les dues pròximes jornades són a camp contrari i aquest equip funciona sempre millor a casa que fora, davant el seu poúblic el Sant Andreu va empatant però no perd, tot i que el dia de L'Hospi una mica més i no és pot dir això. A més a més, aquests dos partits són contra rivals que a priori no són molt assequibles. L'Atlètic Balears està en posicions de descens però al seu camp nomès ha perdut un partit. I l'Orihuela és el líder de la categoria, tot i que val a dir que darrerament no està tan fort com fa un mes, tot i així l'equip alacantí  no ha perdut encara a casa seva. La dada que potser preocupa més és que els homes de Natxo González fa dos mesos que no marquen lluny del Narcís Sala. I sense gol és difícil que retrobar-se amb la victòria. Els registres de l'equip ara no acompanyen,  però en el futbol les ratxes a vegades es trenquen en les situacions més adverses.